WordPress Plugins-dokumentation

Ofte stillede spørgsmål om WordPress Plugins

• Er der nogle handlinger, vi kan bruge som udvikler?

Ja, vi har inkluderet i plugin-kommentarer Hooks & Filters, og vi har en dedikeret dokumentation til det.

Det hjælper erfarne udviklere med at plugge enhver anden service med vores plugin, og du kan også bede om nye på vores dedikeret forum.

• Kan jeg synkronisere fysiske mapper fra min server med WP Media Folder ?

Vi har en import- og synkroniseringsfunktion inkluderet i plugin (hovedplugin, tilføjelser ikke påkrævet), der giver dig mulighed for at gennemse din servermappe og importere al mappestruktur og filer. Du kan også foretage en enkelt mappevalg og definere en synkroniseringsforsinkelse,  mere information her >>

Plus, en NextGEN-galleriimportør er også inkluderet.

• GDPR og WP Media Folder

Disclaimer: Disse oplysninger er ikke en juridisk rådgivning og er kun til informationsmæssige formål. Ikke alle vores udvidelser er berørt på samme niveau af GDPR.

Hvilke data bruges af vores udvidelse?

Udvidelsen opretter cookies ( 30 dage), men de bruges kun til at gemme præferencer for brugergrænseflade (UX) og forbedre udvidelsesanvendeligheden.

WordPress , 3. part og vores udvidelse

Du skal tage hensyn til, hvis du tillader dine webstedsbrugere at uploade medier på frontend, at plugin bruger WordPress brugersessioner. WordPress brugerdata kan administreres, eksporteres, slettes fra WordPress indstillingerne siden 4.9 . 7 version. I WP Media Folder kan du bruge tredjeparts tjenester, for eksempel Google Drive, Dropbox, OneDrive ... Disse tjenester såvel som WordPress arbejder alle på at gøre deres produkter og tjenester GDPR-kompatible på deres side.

Du måske mere om GDPR fra Europa-Kommissionens side databeskyttelse

• Opretter WP media folder fysiske mapper til dine medier?

WP Media folder opretter ikke rigtige mapper / undermapper, det er en brugerdefineret WordPress taxonomi. EN  Tredjeparts plugin er udviklet baseret på WP Media Folder . Det håndterer oprettelsen af ​​den fysiske mappe, men inkluderer ikke alle funktioner i vores plugin. Grundlæggende opretter det automatisk fysiske mapper baseret på mappestrukturen i WP Media Folder .

Hvorfor bruge brugerdefineret taksonomi og ikke fysiske mapper?

• Ikke at ødelægge dine billedlink, som hvis du ændrer et mappenavn
    • For at være kompatible med alle tredjeparts plugins, der bruger billeder (som WooCommerce, diasshow-plugins ...)
    • Hvis du vil indeksere billeder i databasen (som WP) og være i stand til at anvende operationen på den som administrere galleri, skal du ændre størrelsen på billeder ...
    • Hvis du afinstallerer plugin, går alt tilbage til det normale

Kan jeg bruge og synkronisere eksisterende mapper fra min server?

Vi har en import- og synkroniseringsfunktion inkluderet i plugin (hovedplugin, addons ikke påkrævet). Mere information her >>

• Arbejder det oprindelige WordPress billedsøgningsværktøj med WP Media Folder ?

Ja, nøjagtigt som sædvanligt :) Og du har også en indstilling til at køre mediesøgning gennem alle mapper eller i hver mappe.

Du kan også kun søge i mappe (ikke medier).

• Er der risiko for at miste noget indhold?

Nej, dette er en af ​​de største fordele ved at bruge brugerdefineret taksonomi, dine medier og medier og medie-links vil forblive uberørt på din server.

Selv hvis du sletter plugin, er mediehåndtereren tilbage til normal med alle dine medier på listen.

• Kan jeg bruge WP Media Folder med alle medietyper?

Ja plugin fungerer nøjagtigt som WordPress en. Hvis Wordpress håndterer medierne, vil WP Media Folder også gøre det.

Vi har også tilføjet nogle nye medietype (som en mulighed) som: fjernvideo (Youtube ...), Animerede GIF'er eller medier fra skytjenester (Google Drive, Dropbox, OneDrive )