Ofte stillede spørgsmål om Joomla Extension

• Hvad er Droppics og Dropfiles knapper?

Droppics og Dropfiles er image manager og Joomla filendelse som vi har oprettet.
    Vi har inkluderet en let version som standard i DropEditor til at hjælpe dig startet med. Hvis du vil have en komplet version af disse værktøjer, kan du købe den på deres dedikerede sider.

Bemærk, at et 3. værktøj også er integreret som en redaktørknap, er du installerer det: Droptables .

• Hvordan kan jeg aktivere DropEditor

DropEditor skal installeres og derefter i Joomla globale konfiguration kan du indstille DropEditor til at være din standardeditor.

• Kan jeg tildele editoren til en bestemt bruger?

Ja, du har 2 muligheder vedrørende DropEditor i Joomla .

• Du kan tildele en Joomla brugergruppe til en bestemt DropEditor profil: gå i Komponent> Dropeditor > Profiler
    • Du kan også tildele DropEditor som standard i Joomla brugerprofilen