Ofte stillede spørgsmål om Joomla Extension

• Droppics og Dropfiles er billedhåndtering og filhåndtering Joomla-udvidelse, vi har oprettet.
    Vi har som standard inkluderet en let version i DropEditor til at hjælpe dig i gang med. Hvis du vil have en komplet version af disse værktøjer, kan du købe den på deres dedikerede sider.

Bemærk, at et tredje værktøj også er integreret som en editor-knap, hvis du installerer det: Droptables .

• DropEditor skal installeres, og i den globale Joomla-konfiguration kan du indstille DropEditor til at være din standardeditor.

• Ja, du har 2 muligheder for DropEditor i Joomla.

• Du kan tildele en Joomla-brugergruppe til en bestemt DropEditor profil: gå i Komponent> Dropeditor > Profiler
    • Du kan også tildele DropEditor som standard i Joomla-brugerprofilen