engelsk

Ofte stillede spørgsmål om Joomla Extension

• Hvad er Droppics og Dropfiles knapper?

Droppics og Dropfiles er billedmanager og filhåndtering Joomla-udvidelse, vi har oprettet.
    Vi har inkluderet en let version som standard i DropEditor for at hjælpe dig i gang med. Hvis du vil have en fuld version af disse værktøjer, kan du købe det på deres dedikerede sider.

Bemærk, at et tredje værktøj også er integreret som en editor-knap, hvis du installerer det: Droptables .

• Hvordan kan jeg aktivere DropEditor

DropEditor skal installeres, og i den globale Joomla-konfiguration kan du indstille DropEditor til at være din standardeditor.

• Kan jeg tildele editoren til en bestemt bruger?

Ja, du har 2 muligheder for DropEditor i Joomla.

• Du kan tildele en Joomla-brugergruppe til en bestemt DropEditor profil: gå i Komponent> Dropeditor > Profiler
    • Du kan også tildele DropEditor som standard i Joomla-brugerprofilen