Ofte stillede spørgsmål om WordPress Plugins

• WP File Download og GDPR

Disclaimer: Denne information er ikke juridisk rådgivning og er kun til informationsmæssige formål. Ikke alle vores udvidelser er berørt på samme niveau af GDPR.

Hvilke data bruges af vores udvidelse?

WP File Download henter statistikker om, hvilken fil der er blevet downloadet, men de er ikke relateret til brugeren specifikt, det er kun anonyme data. Udvidelsen opretter cookies ( 30 dage), men de bruges kun til at gemme præferencer for brugergrænseflade (UX) og forbedre udvidelsesanvendeligheden.

WordPress , 3. part og vores udvidelse

Du skal tage hensyn til, hvis du tillader dine webstedsbrugere at uploade filer på frontend, at plugin bruger WordPress brugersessioner. WordPress brugerdata kan administreres, eksporteres, slettes fra WordPress indstillingerne siden 4.9 . 7 version.

I WP File Download kan du bruge tredjeparts tjenester, for eksempel Google Drive, Dropbox, OneDrive ... Disse tjenester såvel som WordPress arbejder alle på at gøre deres produkter og tjenester GDPR-kompatible på deres side.

Du måske mere om GDPR fra Europa-Kommissionens side databeskyttelse

• Jeg kan ikke trække filkategorierne ved hjælp af en berøringsskærmsenhed

Hvis du har en berøringsskærmcomputer på Windows ved hjælp af Chrome, kan du muligvis ikke trække og slippe kategorier med berøringsskærmen, men kan kun trække og slippe kategorier med musen. For at løse dette problem skal du deaktivere berøringshændelser i Chrome.

Type chrome: // flags i Chrome-adresselinjen, og tryk på GÅ IND

berøringsskærm

Find Aktivér berøringsbegivenheder > Skift indstillingen til handicappet

• Preview fungerer ikke i WP Engine hosting

Hvis du er vært for dit websted på en WP Engine-server, fungerer filvisningen muligvis ikke.
    Dette skyldes, at WP Engine forsøger at omdirigere gennemgang af bots, og Google Drive Viewer kan muligvis blive opdaget som en botcrawling.

I dette tilfælde bedes du kontakte WP Engine Support team og bede dem om det deaktiver omdirigeringsbotfunktion.

• 404 fejl ved download af fil i WP Engine hosting

Hvis du er vært for dit websted på en WP Engine-server, kan du støde på 404 fejl på en eller anden type filer.
    Dette skyldes, at WP Engine bruger en proxy med en bestemt konfiguration.

Først og fremmest, hvis du har ændret standard SEO-url på plugin-konfigurationssiden, skal du være opmærksom på denne værdi og udskifte den på den første linje i koden, vi leverer i de næste linjer (placering ~ * ^ / erstatte_her_if_du_have_vekslet_det/* {).

Kontakt derefter direkte WP Engine support https://wpengine.com/support/ og give denne information:

Vi bruger WP File Download plugin fra Joomunited. Når dette plugin bruges under dit miljø, støder vi på 404 fejl, når vi prøver at downloade filer, der administreres af dette plugin.
    Dette spørgsmål er allerede blevet stillet til WP Engine, og du rettede det til andre kunder i henhold til følgende forklaring.
    WP File Download pluginet genererer filer url, der behandles af et php-script.
    For eksempel / downloads / 14 / kategori / 11 / fil.pdf omdirigeres internt, som standard htaccess-reglerne, til hovedindeksen.php-filen.
    Men når du serverer statiske filer via en Nginx-proxy, og hvis filen ikke findes, returnerer proxy'en en 404- fejl, og index.php-scriptet kaldes aldrig.
    For at løse denne 404- fejl, har vi brug for dig at tilføje vores websteds "Før" -regler for disse linjer, forudsat at port 6789 stadig er den rigtige på din side.
    placering ~ * ^ / download / * {proxy_pass http: // localhost: 6789; $ Dynamic_upstream_read_only; }

• WP File Download plugin er ikke installeret korrekt

WP File Download bruger sin egen ramme, der automatisk installeres i / wp-content / mu-plugins

Nogle gange har dette bibliotek forkerte tilladelser, og WP File Download kan ikke installere dens rammer.
    Sådan løses dette problem:

• Opret mappen / wp-content / mu-plugins
    • Sørg for, at / wp-content / mu-plugins kan skrives af din webserver-bruger
    • Gå igen til din wordpress administrationsside og kontroller, om du stadig har fejlen.

Du har stadig problemet

• Pak indholdet af filen wp-file-download.zip på din lokale maskine
    • Opret mappen / wp-content / mu-plugins på dit websted, hvis det ikke findes
    • Kopier indholdet i / wp-file-download / framework / mappen fra de tidligere unzip-filer til / wp-content / mu-plugins / mappen på din websideserver
    • Gå igen til din wordpress administrationsside, du skulle ikke have fejlen mere
  • Kan jeg tilføje en downloadbar fil, som jeg ikke er vært på min server (ekstern download)?

Ja, det er det, det er en funktion, du kan aktivere i de globale parametre: "aktiver fjernoverførsel". Derefter kan du tilføje en fjernfil som enhver anden lokal fil (begge kan blandes), definere en titel, en URL til filen, en udvidelsestype (for ikonet, zip, xls ...).

• Kan jeg oversætte plugin?

Selvfølgelig er du velkommen. Du kan kontakte os på forummet for det, hvis det er et nyt sprog.

Inkluderede sprog: engelsk, fransk, tysk.

• Kan brugere uploade filer fra frontend?

Der er ingen dedikeret form, men du kan bruge roller til det. Du kan oprette en brugergruppe (brugerrolle), der kun har tilladelse til at uploade filer.

• Kan jeg importere eksisterende filer til WP File Download ?

Ja, der er et importørværktøj, der skal aktiveres i de globale parametre.

Derefter kan du vælge en filkategori på den ene side og på den anden side gennemse dine servermapper (som i din FTP-klient). Vælg derefter filer og klik på import-knappen, du er færdig!

• Hvordan fungerer filbegrænsning / filadgang i plugin?

WP File download bruger WordPress natice User roller. Du har 2 muligheder for at definere fil  vises på offentlig side og filhåndtering på admin side.

• Begræns adgangen til fil på offentlig side: i hver kategori kan du definere med et enkelt klik, hvor brugerrollen vil være i stand til at se filerne. For eksempel skal du vælge abonnenter for at begrænse de filer, der kun skal vises til abonnenter (registrerede brugere på dit WordPress websted)
    • For at begrænse adgangen til filhåndtering har du dedikeret interface til at definere handlinger pr. Brugerroller. For eksempel vil heksebrugere være i stand til at redigere sine egne filer, redigere alle filer, tilføje filer, slette filer ...
  • Er der mulighed for at anvende et tema pr. Filkategori?

Ja, du har mulighed for at definere:

• Brug et standardtema i alt plugin med en foruddefineret parametre (farver, vis filstørrelse ...)
    • Vælg et tema pr. Kategori, og definer parameter fra kategorien

Hvis du har flere brugere, der bruger plugin, er den første løsning bedre at bevare et lignende layout til dine filer på alle dine WordPress websteder.

• Er det muligt at begrænse filadgang til en enkelt bruger?

Ja, det kræver opsætning. Adgangsbegrænsning kan indstilles ved hjælp af WordPress brugerroller (admin, forfatter ...)

• For hver kategori af filer kan du indstille heksebrugerrollen vil være i stand til at vise og downloade filer
    • For hver filhåndtering kan du opsætte handlinger om brugerroller, for eksempel kan forfattere kun administrere deres egne filer
  • Hvorfor preview-linket til private filer kan ses af uregistrerede brugere?

Da vores previewer bruger Google Viewer, er der som standard ingen adgang til private filer. Så for at give Google Previewer adgang til dine private filer genererer vi en midlertidig token til at få adgang til disse filer. Som standard er denne token-tid 3600 sekunder.

Hvordan kan jeg ændre symbolet live-tid?

Du kan gå til "Functions.php" fil med dit nuværende tema, indsæt derefter nedenstående funktion:

add_filter ('wpfd_token_live_time', funktion ($ tid) {
    retur 900;
    });

Bemærk: 900 er symbolet for live-tid (efter sekund). Og det anvendes ikke på de forhåndsvisede filer, før denne funktion tilføjes.