Tirsdag 14. april 2020
  5 Svar
  1K besøg
  Tilmeld
Hej, hvis jeg opretter en ny tabel med denne komponent, kan jeg efter tilslutning af DB'en automatisk opdateres fra en ekstern kilde?
Vil komponenten oprette en tabel i DB'en, som jeg kan opdatere direkte fra denne eksterne kilde?

Dataene kommer fra vores CRM, og vi vil selvfølgelig udføre det job, der opdaterer MySQL-tabellerne, jeg skal kun bekræfte, om dette er muligt.

Mange tak, jeg håber, du forstår mit ødelagte engelsk.
mere end en måned siden
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Hvis jeg opretter en ny tabel med denne komponent, kan jeg efter tilslutning af DB'en automatisk opdateres fra en ekstern kilde?
Vil komponenten oprette en tabel i DB'en, som jeg kan opdatere direkte fra denne eksterne kilde?

Dataene kommer fra vores CRM, og vi vil selvfølgelig udføre det job, der opdaterer MySQL-tabellerne, jeg skal kun bekræfte, om dette er muligt.

Undskyld, hvilket plugin mener du her? Men denne funktion er ikke mulig på både WordPress og Joomla-platformen.
Vores plugin kan synkroniseres med Google Sheets i øjeblikket.

Håber det hjælper!
Skål,
mere end en måned siden
i demoen om Excel og Google Sheets Import / Export / Synchronization indsætter du en URL til Google-synkroniseringen, dette er mit spørgsmål:
URL'en kan være en privat URL (IP), hvor jeg sender mine excel-data?

dette kan være løsningen for mig, da det lokale job kan eksportere dataene i et excel-format til en placering på vores lokale server, så får jeg den URL og indsætter den i marken og klar til at rocke, ikke? Brug kun excel, ingen Google.

Tak for din hjælp.
mere end en måned siden
Hej,
Tak for at komme tilbage til mig med mere information.

i demoen om Excel og Google Sheets Import / Export / Synchronization indsætter du en URL til Google-synkroniseringen, dette er mit spørgsmål:
URL'en kan være en privat URL (IP), hvor jeg sender mine excel-data?

dette kan være løsningen for mig, da det lokale job kan eksportere dataene i et excel-format til en placering på vores lokale server, så får jeg den URL og indsætter den i marken og klar til at rocke, ikke? Brug kun excel, ingen Google.

Undskyld, mener du Droptables eller WP Table Manager ? Jeg formoder, det er WP Table manager plugin.

URL-adressen fra Google-ark er et offentlig link. Når du har hentet data fra Google-ark, kan du eksportere tabellen.
Hvis du ikke ønsker, at alle skal se dit Google-ark url, kan du indstille synligheden for indlæg / sider.

Du kan se eksportindstillingen her:
https://www.joomunited.com/wordpress-documentation/wp-table-manager/260-wp-table-manager-common-use#toc-5-excel-and-spreadsheet-import-export

Mange tak!
Skål,
mere end en måned siden
Hej nej, jeg vil bruge DropTables til Joomla.
Fungerer synkroniseringen med en hvilken som helst URL eller skal Google-ark være obligatorisk?
mere end en måned siden
Hej,

Tak for din svar.

Fungerer synkroniseringen med en URL eller skal Google-ark være obligatorisk?

Nej, vores Droptables kan kun arbejde med Google Sheets url.