1. linkedla
  2. Forhåndsspørgsmål om WP Media Folder
  3. Tirsdag den 14 2020. april
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej, hvis jeg opretter en ny tabel med denne komponent, kan jeg efter at tilslutte DB'en automatisk opdateres fra en ekstern kilde?
Vil komponenten oprette en tabel i DB, som jeg kan opdatere direkte fra denne eksterne kilde?

Dataene kommer fra vores CRM, og vi vil udføre det job, der opdaterer MySQL-tabellerne åbenlyst, jeg behøver kun at bekræfte, om dette er muligt.

Mange, mange tak, jeg håber, du forstår min ødelagte engelsk.
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Hvis jeg opretter en ny tabel med denne komponent, kan jeg derefter tilslutte DB, der skal opdateres automatisk fra en ekstern kilde?
Vil komponenten oprette en tabel i DB, som jeg kan opdatere direkte fra denne eksterne kilde?

Dataene kommer fra vores CRM, og vi vil udføre det job, der opdaterer MySQL-tabellerne åbenlyst, jeg behøver kun at bekræfte, om dette er muligt.

Beklager, hvilket plugin mener du her? Men denne funktion er ikke mulig på både WordPress og Joomla platform.
Vores plugin kan synkroniseres med Google Sheets i øjeblikket.

Håber det hjælper!
Skål,
Accepteret svarVenter på moderering
I demoen om Excel og Google Sheets Import / eksport / synkronisering indsætter du en URL til Google-synkroniseringen, dette er mit spørgsmål:
Webadressen kan være en privat URL (IP), hvor jeg poster mine excel-data? dette kan være løsningen for mig, da det lokale job kan eksportere dataene i et excel-format til et sted på vores lokale server, så får jeg den URL og indsætter dem i marken og er klar til at rocke rigtigt?

Brug kun excel, ingen Google.

Tak for din hjælp.
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,
Tak for at komme tilbage til mig med mere information.

I demoen om Excel og Google Sheets Import / eksport / synkronisering indsætter du en URL til Google-synkroniseringen, dette er mit spørgsmål:
Webadressen kan være en privat URL (IP), hvor jeg poster mine excel-data? dette kan være løsningen for mig, da det lokale job kan eksportere dataene i et excel-format til et sted på vores lokale server, så får jeg den URL og indsætter dem i marken og er klar til at rocke rigtigt?

Brug kun excel, ingen Google.

Beklager, mener du Droptables eller WP Table Manager ? Jeg formoder, det er WP Table manager plugin.

URL-adressen fra Google-ark er et offentlig link. Når du har hentet data fra Google-ark, kan du eksportere tabellen.
Hvis du ikke ønsker, at alle skal se dit Google-ark url, kan du indstille synligheden for indlæg / sider.

Du kan se eksportindstillingen her:
https://www.joomunited.com/ wordpress -dokumentation / wp-table-manager / 260-wp-table-manager-almindelig brug # toc-5-excel-og-regneark-import-eksport

Mange tak!
Skål,
Accepteret svarVenter på moderering
Hej, nej, jeg vil bruge DropTables til Joomla .
Fungerer synkroniseringen med en URL eller skal Google-ark være obligatorisk?
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for din svar.

Fungerer synkroniseringen med en URL eller skal Google-ark være obligatorisk?

Nej, vores Droptables kan kun arbejde med Google Sheets url.