speedcache /cache/css/sc_2a105f27223f73bd75a38bbd9d6add11.css "rel =" stylesheet "/>Joomla udvidelsesdokumentation

Ofte stillede spørgsmål om Joomla Extension

• Droppics og Dropfiles er image manager og Joomla filendelse som vi har oprettet.
    Vi har inkluderet en let version som standard i DropEditor til at hjælpe dig startet med. Hvis du vil have en komplet version af disse værktøjer, kan du købe den på deres dedikerede sider.

Bemærk, at et 3. værktøj også er integreret som en redaktørknap, er du installerer det: Droptables .

• DropEditor skal installeres og derefter i Joomla globale konfiguration kan du indstille DropEditor til at være din standardeditor.

• Ja, du har 2 muligheder vedrørende DropEditor i Joomla .

• Du kan tildele en Joomla brugergruppe til en bestemt DropEditor profil: gå i Komponent> Dropeditor > Profiler
    • Du kan også tildele DropEditor som standard i Joomla brugerprofilen