1. Reistad
  2. Forhåndsspørgsmål om WP Media Folder
  3. Fredag 27 2020. marts
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Er WP Media Folder kompatibel med GeneratePress.
Når du indsætter en mediefil i et indlæg, er det så linket til den mediale fil i mappen medieoverførsel, der er indsat?
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Er WP Media Folder kompatibel med GeneratePress.
Når du indsætter en mediefil i et indlæg, er det så linket til den mediale fil i mappen medieoverførsel, der er indsat?

Akut har jeg ikke testet med temaet. Vores plugin er dog baseret på WP Media manager standard.
Så hvis du kan indsætte filer via WP Media standard, kan vores plugin fungere med dette tema.

Bare rolig, vores dev hjælper dig, hvis du støder på problemer efter køb.

Håber det hjælper!
Skål
Accepteret svarVenter på moderering
Jeg udvikler et websted for en klient på et udviklingssted. Men hensigten er at flytte webstedet til en anden web-adresse, når det er færdigt. Er det let at overføre licensen til en ny web-adresse?
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for dit svar.

Jeg udvikler et websted for en klient på et udviklingssted. Men hensigten er at flytte webstedet til en anden web-adresse, når det er færdigt. Er det let at overføre licensen til en ny web-adresse?

Der er ingen grænse for installation. Du kan installere vores plugins på alle de websteder, du har.
Du skal linke til JoomUnited, når du opdaterer plugin.

https://www.joomunited.com/ wordpress -documentation / wp-media-folder / 197-wp-media-folder-installation # toc-2-update-the-plugin