Søndag 29. marts 2020
  3 Svar
  3,3 tusind besøg
  Tilmeld
Hej der, jeg driver et websted kaldet PuppyGoGo.com.
Vi bruger CB til vores brugerstyringssystem. Jeg spekulerede på, har du et produkt, der gør det muligt for en besøgende på webstedet at søge efter medlemmer ved hjælp af deres geografiske placering som angivet i CB (jeg var ikke sikker på, at MyMaps kunne gøre dette)? For eksempel vises alle medlemmer på et kort. Hvis ikke, er der en brugerdefineret byggemulighed, som du giver?
Ser frem til at høre fra dig.
Med venlig hilsen
Shaun
EN
1 år siden
Hej Shaun,
har du brugerbreddegrad for bruger i community builder mulighed?
hvis du ikke har det, skal du aktivere mine kortplaceringsfelter i community builder du har noget problem i det, skal du oprette billet i billetsupport.
placeringssøgningen efter community builder ser ud som følger
https://www.joomunited.com/joomla-demo/my-maps-location/location-search
P
1 år siden
Tak Alax, ja det gør vi.

Jeg vil placere en supportbillet, hvis jeg har yderligere problemer. Skål
Shaun
EN
1 år siden
Hej Shaun
Tak for din venlige tillid til os.