1. buffalod1
  2. Forhåndsspørgsmål om WP Table Manager
  3. Søndag 12 2020. april
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Vil WP Table Manager give dig mulighed for at overføre tabeller fra en skybaseret Excel-tabel (som med Mircorsoft One Drive) og WordPress Gutenberg ( 5.4 og derover)?
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Vil WP Table Manager give dig mulighed for at overføre tabeller fra en skybaseret Excel-tabel (som med Mircorsoft One Drive) og WordPress Gutenberg ( 5.4 og derover)?

Vores plugin understøttes til at synkronisere Google Sheets i øjeblikket, og det kører naturligvis smidigt på WP Gutenberg version 5.4 i øjeblikket.
Bare rolig, vi tjekker altid, at vores plugins fungerer korrekt med den nyeste version af WP hele tiden.

Du kan gå her for mere information:
https://www.joomunited.com/ wordpress -documentation / wp-table-manager / 263-wp-table-manager-excel-google -heets-sync

Håber det hjælper!
Skål,
Accepteret svarVenter på moderering
Tak. Jeg har haft dataovertrædelser med Google Dokumenter, hvorfor jeg ikke bruger dem. Fortæl mig, hvornår du har funktionalitet med Microsoft Excel. Jeg sætter stor pris på dit svar!