1. freddydw
  2. Funktionsideer til Dropfiles
  3. Lørdag 14 2020. marts
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Je voudrais-bruger dropfiles pour mettre différents fichiers à la disposition de nos membre. La plupart de ces fichiers sont des fichiers vidéos. Il faut que les membres puissent voir ces fichiers-instruktion til partir du site. Cela est-il muligt?
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Je voudrais-bruger dropfiles pour mettre différents fichiers à la disposition de nos membre. La plupart de ces fichiers sont des fichiers vidéos. Il faut que les membres puissent voir ces fichiers-instruktion til partir du site. Cela est-il muligt?

Ja, vi bruger Google Dokumenter-visningsprogrammet til fileksempel. Tjek venligst vores demo:
https://www.joomunited.com/ joomla -demo / dropfiles / default-theme-demo # 91-root-category

PS: Skriv venligst på engelsk i de næste svar!

1. mere end en måned siden
  2. Funktionsideer til Dropfiles