Lørdag 14. marts 2020
  1 Svar
  1,3 tusind besøg
  Tilmeld
Je voudrais utiliser dropfiles pour mettre différents fichiers à la disposition de nos membre. La plupart de ces fichiers sont des fichiers vidéos. Il faut que les membres puissent voir ces fichiers directement à partir du site. Cela est-il mulig?
mere end en måned siden
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Je voudrais utiliser dropfiles pour mettre différents fichiers à la disposition de nos membre. La plupart de ces fichiers sont des fichiers vidéos. Il faut que les membres puissent voir ces fichiers directement à partir du site. Cela est-il mulig?

Ja, vi bruger Google Dokumenter-visningsprogrammet til fileksempel. Tjek venligst vores demo:
https://www.joomunited.com/joomla-demo/dropfiles/default-theme-demo#91-root-category

PS: Skriv venligst på engelsk i de næste svar!