1. [beskyttet via e-mail]
  2. Funktionsideer til WP Media Folder
  3. Tirsdag den 28 2020. april
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej,

Vi har abonnement på WP MEDIA FOLDER plugin, men vi kan opdatere det automatisk, og vi gør det via FTP i stedet. Jeg så ikke noget felt til aktivering af licensnøgler i vores wp-plugin-dashboard.
Dette er meddelelsen, når jeg prøver at opdatere plugin via wp admin:
"Dit abonnement er forældet. Forny dit abonnement for at få adgang til opdateringerne.https://www.joomunited.com/"

Er det muligt at gøre, at vi får opdateret wp media folder via wp admin?

Med venlig hilsen,
Milenko
Referencer
  1. https://hannaservice.eu/
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Den nøgle, der er knyttet til webstedet, kan være en anden end den på din konto.
Frakobl din Joomunited-konto i WP Admin -> Indstillinger -> Generelt -> Klik på knappen i slutningen af ​​siden "Afbryd min Joomunited-konto"
Klik derefter igen på denne knap for at tilslutte din konto igen.

Da dette forum er til forhandlingsspørgsmål, hvis det stadig ikke fungerer, så send os en billet her https://www.joomunited.com/support/ticket-support.
Vores supportteam hjælper dig med at finde ud af det.

Med venlig hilsen.

Damien