1. Grøn reklame
  2. Funktionsideer til WP File Download af WP File Download
  3. Søndag 12 2020. april
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Hej,

Jeg har købt dette plugin, men jeg har et problem, når jeg prøver at downloade flere filer fra min mappe i bagenden. Det viser sig, at når jeg vælger alle filer og derefter klikker på download-knappen, downloades det én efter én fil. Er det muligt at downloade flere filer på én gang, f.eks. Zip eller smth.

Tak
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

Jeg har købt dette plugin, men jeg har et problem, når jeg prøver at downloade flere filer fra min mappe i bagenden. Det viser sig, at når jeg vælger alle filer og derefter klikker på download-knappen, downloades det én efter én fil. Er det muligt at downloade flere filer på én gang, f.eks. Zip eller smth.

Denne funktion er ikke mulig i øjeblikket, vi vil overveje den til en fremtidig version.
Indstillingen "Download som * .zip-fil" og "selektive filer, der skal downloades", er nu tilgængelige på frontend.

Ps: Jeg flyttede denne billet til den rigtige kategori!