1. C80SGEEK
  2. Funktionsideer til Droptables
  3. Mandag 04 2020. maj
  4.  Tilmeld dig via e-mail
Bonjour,

j'aimerais savoir si il est possible de lier les données saisies dans un tableau droptables à la base de donnée?

Merci
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak, fordi du kontakter os her om denne udvidelse.

j'aimerais savoir si il est possible de lier les données saisies dans un tableau droptables à la base de donnée?

Jeg er ikke sikker på, hvad du mener nøjagtigt, men du kan i øjeblikket oprette tabeller fra din database.

For flere detaljer: https://www.joomunited.com/ joomla -dokumentation / droptables / 359- droptables -tables-from-database

PS: Skriv venligst på engelsk i de næste svar!

Håber det hjælper!
Med venlig hilsen,
  1. mere end en måned siden
  2. Funktionsideer til Droptables
  3. # 1
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Mit mål er at opsætte en webgrænseflade, der er baseret på excel-filer på vores websted.
Mine spørgsmål:

Er de data, som brugeren indtaster i droptables tilgængelige i databasen?
målet er at opsætte andre tabeller med resultater af de data, der er indtastet af brugerne.

passer droppbar dette behov?
  1. mere end en måned siden
  2. Funktionsideer til Droptables
  3. # 2
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for at komme tilbage til mig med mere information.

Er de data, som brugeren indtaster i droptables tilgængelige i databasen?
målet er at opsætte andre tabeller med resultater af de data, der er indtastet af brugerne.

passer droppbar dette behov?

Inputdataene bliver kodet i databasen, så det kunne ikke være muligt i dit tilfælde.

Håber det hjælper!
Med venlig hilsen,
  1. mere end en måned siden
  2. Funktionsideer til Droptables
  3. # 3
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

er det muligt at teste droptables inden køb?
at vide, om det passer til vores behov?

Med venlig hilsen
  1. mere end en måned siden
  2. Funktionsideer til Droptables
  3. # 4
Accepteret svarVenter på moderering
Hej,

Tak for dit svar.

er det muligt at teste droptables inden køb?
at vide, om det passer til vores behov?

Vi beklager, at vi ikke har nogen prøve / begrænset version, da vores plugins er open source.
Din anmodning synes ikke mulig i vores udvidelse, da vores svar ovenfor.

1. mere end en måned siden
  2. Funktionsideer til Droptables