Ofte stillede spørgsmål om Joomla Extension

• 1. Installer

Vores komponent er kompatibel med Joomla 3.9 og 4.x.
    Alle funktioner og 3. parts integrationer er inkluderet i alle medlemskaber. For at installere vores komponent skal du downloade filtypen .zip-fil og bruge standard Joomla-installationsprogram.

joomla-installationjoomla-installation

Klik derefter på Gennemse> Upload og installér knap, komponent, moduler og plugins installeres som standard.

2. Opdater & automatisk opdatering

For at opdatere udvidelsen kan du installere en ny version over den gamle ved at downloade ZIP-filen fra JoomUnited eller bruge den automatiske opdatering (anbefales).

speedcache -opdatering

Den automatiske opdatering, som skubber opdateringsmeddelelsen, er indlejret i den Joomla-udvidelse, du har installeret. Så du får besked som enhver anden udvidelse i dashboardet eller ved at bruge menuen: System > Opdater > Udvidelser.

Log ind på din konto for at opdatere

Du skal logge ind på din JoomUnited-konto for at opdatere alle dine JoomUnited Joomla-udvidelser. For at logge på adgang til hovedkonfigurationen af ​​komponenten, klik derefter på fanen Live update . Nederst finder du en login-knap.

live opdateringlive opdatering

Indtast dine JoomUnited-legitimationsoplysninger, det samme som du bruger til at logge ind her @ www.joomunited.com

login-joomunitedlogin-joomunited

Knappen skifter til tilsluttet status, tillykke! Du kan nu opdatere alle JoomUnited-udvidelserne på denne hjemmeside! Hvis dit medlemskab er udløbet, får du et fornyet link og en tekst, der forklarer det.

konto-linkedkonto-linked

Bemærk: Ét enkelt login giver dig mulighed for at opdatere alle JoomUnited-udvidelser (angående dit medlemskab). Login udløber ikke, medmindre du kobler fra det.

•

Efter installation af komponenten vil et dashboard være tilgængeligt via menuen Komponenter> Speed Cache .

fix-cache-ydeevne

Dashboardet kontrollerer alle de ydelsesproblemer og forbedringer, du kan anvende på dit Joomla-websted. Alle parametre, bortset fra browser-cache, kan rettes med et enkelt klik ved hjælp af knapperne Fix it now.

Parametre kontrolleret:

• Kontroller for Joomla-cache- aktivering og varighed: Kontroller, om joomla-cache er aktiveret, og tiden er mindst indstillet til 30 '
    • Kontroller for Joomla Gzip-komprimering
    • Udløb headers tilstedeværelse og varighed i htaccess-filen
    • Speed cache URL Autoindex- aktivering: Kontroller, om URL-indekseringen automatisk er aktiveret i Speed Cache konfiguration
    • PHP-version: Kontroller, om PHP7 + er i brug
    • Aktivering af browser-cache : Kontroller, om Speed Cache browserens cache er aktiveret
    • Aktivering af automatisk rydning af cache : Kontroller, om den automatiske cache-renser er aktiveret

Bemærk: På nogle servere som NGINX eller med indbygget CDN lykkes muligvis ikke udløbsoverskriftschecket. Det er ikke et problem for ydeevne, da det allerede er håndteret

• 1. Føj URL'er til cachesystemet

For at anvende Speed Cache statisk cache og browser cache skal du føje dine websidesider (URL) til Speed Cache listen. Fra dashboardet skal du klikke på Administrer cachelagrede webadresser.

styre-cache-url

Herfra ser du URL-listen, der allerede findes i cachesystemet.

url-cached-liste

For at tilføje noget URL til cachen har du 3 løsninger:

• Brug knappen Importer URL fra menuen
    • Klik på knappen Tilføj ny tilføj indsæt en brugerdefineret URL
    • Brug nogle regler til at medtage et sæt URL'er

Knappen Importer URL fra menuen åbner en lysboks, hvorfra du kan importere en eller flere Joomla-menuer.

cache-url-udvælgelse

Fra indstillingerne kan du også aktivere en mulighed for automatisk at tilføje nye menuelementer til listen over cache-URL'er. I tilfældet gælder standardkonfigurationsværdierne.

Menuen-cache-auto

For at tilføje en brugerdefineret URL til cachen skal du bruge knappen Tilføj ny .

cache URL

Endelig bare tryk på knappen tilstand for at "offentliggøre" (tilføj til cache) URL'en (side). Tilføjelse af en side til cachen aktiverer statisk cache og browser-cache på siden.

Bemærk: på kontrolbjælken kan du bruge bulk dropdown-listen til at ændre elementtilstandene med et enkelt klik

Inklusionsreglerne hjælper dig med at tilføje et sæt URL'er til dit cache-system. For eksempel, hvis du vil sætte i Speed Cache systemet hele dit nyhedsafsnit, hvor URL starter med / nyheder, kan du tilføje følgende regel:

add-cache-regel

Reglerne for URL-inkludering giver mulighed for at bruge stjerner i dine webadresser, så du kan lægge cache tusinder af webadresser med en enkelt anmodning. Her er et nyttigt eksempel på brug

• Tilføj en regel til at inkludere al URL baseret på et præfiks (inklusive denne præfixede URL): www.domain.com/news*
    • Tilføj en regel for at inkludere al URL baseret på et præfiks (ekskl. Denne præfixede URL): www.domain.com/news/*
    • Inkluder en del af en URL fra cache: www.domain.com/news/*/themes

2. Ekskluder webadresser fra cachen

URL-ekskludering fra cache fungerer på samme måde, du kan ekskludere URL'er en efter en eller ved hjælp af regler. For at ekskludere en URL skal du åbne fanen Cache URL-ekskludering og derefter Ny.

cache URL

Reglerne for ekskludering af webadresse giver mulighed for at bruge stjerner i dine webadresser, så du kan ekskludere tusinder af webadresser fra cache med en enkelt anmodning. Her er et nyttigt eksempel på brug

• Tilføj en regel for at ekskludere al URL baseret på et præfiks (inklusive denne præfixede URL): www.domain.com/news*
    • Tilføj en regel for at ekskludere al URL baseret på et præfiks (ekskl. Denne præfixede URL): www.domain.com/news/*
    • Ekskluder en del af en URL fra cache: www.domain.com/news/*/themes

3. Cache efter side og brugerstatus

Som du har bemærket, kan du i URL-listen aktivere cachen for gæstebrugere og / eller for loggede brugere. Faktisk er Speed cache i stand til at håndtere cachen selv for indloggede brugere og derfor for alt dynamisk indhold.

Dette er noget, du ikke kan håndtere med Joomla - Page cache-pluginet.

For at aktivere cachen for indloggede brugere skal du aktivere en cache-fil pr. Joomla-brugere fra konfigurationen.

cache-logget joomla

Det faktum, at du kan aktivere cache for indlogerede brugere per side, er meget fleksibel, og vi anbefaler at køre en test på frontend med brugerkonti på alt dynamisk indhold.

4. Rens alle Joomla-cacher

Når en side er føjet til cachen, opretter Joomla nogle cache-filer, Speed Cache genererer statisk cache (HTML-fil), og filen gemmes i brugerbrowseren (browser-cache).

Speed Cache cache-rensning kan fjerne alle disse filer og cache med et enkelt klik, du behøver ikke at rense Joomla-cachen separat.

cache-all-klar

I indstillingen kan du også aktivere en parameter til automatisk at rense alle disse cache ved handlinger. Faktisk, på backend / frontend-handlinger som at gemme et indhold, kan al cache rengøres.

Derudover fik du en knap tilgængelig over hele Joomla-administrationen til at rense al cache med et klik.

klar-cache-knap

•

Minifikation refererer til processen med at fjerne unødvendige eller overflødige data uden at påvirke, hvordan ressourcen behandles af browseren - f.eks. Kodekommentarer og formatering, fjerne ubrugte kode, bruge kortere variabel- og funktionsnavne og så videre.

Fra dashboardet skal du klikke på Group and minify, og derefter på Scan-knappen for at få vist dine webstedsfiler.

minifikationen-fil-cache

Du kan gruppere alle dine JS, CSS og skrifttyper med et enkelt klik. Gruppefilfunktionen inkluderer

• Gruppér alle JS-filer
    • Gruppér alle CSS-filer
    • Gruppefonter

gruppe-filer

Som standard er de anførte filer CSS, JS og font indeholdt i din skabelon og nogle fra medierne. Hvis du vil minimere alle de filer, der er indlæst på frontend (på alle sider), anbefaler vi at liste filerne og åbne indstillingerne.

Minify-notering

Herfra kan du vælge de servermapper, hvor din CSS, JS & Fonts er placeret, for eksempel media / com_hikashop. tryk så bare på minify green switcher eller brug knappen Skift tilstand .

multi-aktiver-udvælgelse

•

Brugen af ​​CDN ( Content Delivery Network ) har vist sig at være effektiv, især hvis du har et internationalt publikum. Det hjælper med at betjene webstedsmedier fra en lokal kilde over hele verden. En CDN-integration er tilgængelig med alle de store CDN på markedet som Cloudflare, Amazon Cloudfront, MaxCDN, KeyCDN og andre.

For at få adgang skal du bare klikke på CDN fra instrumentbrættet. Derefter kan du tilføje dine oplysninger der.

cdn-sc

• 1. Generelle parametre

Speed cache fik nogle indstillinger tilgængelige fra Dashboard> Configuration-linket

parameters1

• Cache levetid: Cache levetid i minutter. Efter denne forsinkelse ryddes cachen automatisk og regenereres derefter
    • Brug browserens cache: Brug browseren til at cache sideindhold. Forøg sidehastigheden meget ved at cache tungt sideindhold, som billeder, på din harddisk. Det kan også ryddes
    • Cache-fil pr. Bruger: Der oprettes en cache-fil for hver bruger, der skal aktiveres, hvis dit websted kræver login. Anvend kun for loggede brugere og tillad at ekskludere dynamiske elementer fra cache som brugernavn
    Cache-filen pr. Bruger skal aktiveres, hver gang du planlægger at aktivere cache på dynamisk indhold eller med brugersession (login)
    • Ryd cache ved admin-handlinger: Cachen slettes ved visse handlinger i Joomla-administrationen: Gem, anvend, offentliggør, fjern offentliggør eller trash et indhold
    • Ryd cache ved fronthandlinger: Cachen slettes ved visse handlinger på Joomla-frontend: gem, anvend, publicer, fjern offentliggør eller trash et indhold
    • Ryd også Joomlas cache: Ud over SpeedCache cachen ryddes også Joomla-cachen

2. Automatisk forudindlæsning af cache

De seneste parametre handler om automatisk cache-regenerering. Når den er ryddet, kan cachen indlæses automatisk på basis af URL-listen (kræver, at CURL-udvidelse fungerer, normalt installeret).

parametter3

• Token til forudindlæsning af cache: Token til forudindlæsning af cache bruges til at godkende anmodningen om at regenerere cache. Du har også den URL, du kan bruge med din crontab til at genindlæse den regelmæssigt.
    • Forudindlæsning efter rydning af cache: Efter at være ryddet, kan cachen automatisk forudindlæses baseret på URL-listen (kræver cURL-udvidelse for at fungere, normalt installeret).
    • Tilføj Cache-Provider header: det som svar, når svaret leveres af Speed Cache . Det kan bruges til fejlfindingsformål.
    • Automatisk menu til cache: Føj automatisk nye menuer til den cachelagrede sideliste.
    • Cache til desktop: Server cache til desktop på alle enheder: Anbefales, medmindre forkert cacheversion serveres
    • Cache til tablet: Server cache til tablet: KUN anbefales, hvis du oplever forkert cacheversion, der serveres
    • Cache til mobil: Server cachen til mobil: KUN anbefales, hvis du oplever forkert cacheversion, der serveres
    • Cache eksternt script: Cache eksterne ressourcer såsom script serveret fra Google. Advarsel: Sørg for at overvåge ydeevnen før og efter aktivering, i nogle tilfælde kan du opleve ydelsestab, når den er aktiveret!
    • Indlæs modul fra Ajax: Tilføj en mulighed i hvert modul for at aktivere AJAX-indlæsning (asynkron), der skal konfigureres efter modul.

Når "Indlæs modul af Ajax" er aktiveret, vil du se parametrene under fanen Moduler> Avanceret.

ajax-loading-modul

• SpeedCache AJAX-indlæsning: Aktiver indlæsning af modul i AJAX (asynchrone) for at undgå cache-problemer med dette modul
    • AJAX automatisk opdatering: Automatisk modul AJAX opdateringsperiode for at undgå cache-problemer med dette modul
    • AJAX opdateringsinterval: Vælg AJAX opdateringsinterval for dette modul (minutter)

3. Lazy loading

For at få adgang til Lazy loading skal du gå til Dashboard> Configuration link. Denne funktion hjælper dig med at indlæse gradvist billeder, når brugeren ruller ned på siden, hvilket er nyttigt, hvis du har en lang side med en masse billeder indeni. Først skal du aktivere denne parameter, og så vil du se disse indstillinger nedenfor:

dovne-loading-parameter

• Ekskluder billede mindre end (bredde px): Ekskluder fra lazy loading billede lazy loading alle billeder, der har mindre end denne bredde i pixelværdi. Nyttigt at udelukke små ikoner eller logoer
    • Ekskluder billede mindre end (højde px): Ekskluder fra lazy loading billede lazy loading alle billeder, der har mindre end denne højde i pixelværdi. Nyttigt at udelukke små ikoner eller logoer
    • Lazy loading URL inclusion: Inkluder kun disse URL'er til billedet lazy loading . Du kan også inkludere et sæt URL'er ved hjælp af en regel som: www.website.com/news*
    • Lazy loading URL-ekskludering: Ekskluder URL'er fra billedet lazy loading . Du kan også ekskludere et sæt URL'er ved hjælp af en regel som: www.website.com/news*

4. Minificer & gruppér

For at få adgang til Minify & group skal du gå til Dashboard> Configuration link. Her kan du aktivere gruppe CSS, JS, skrifttyper og Google skrifttyper eller ekskludere nogle JS og CSS filer.

Minify-gruppe-fanen

• Inkluder mappe: Inkluder mappe for at få minify-fil
    • Group CSS: Gruppering af flere CSS-filer i en enkelt fil minimerer antallet af HTTP-anmodninger. Brug med forsigtighed og test dit websted, det kan generere konflikter.
    • Gruppe JS : Gruppering af flere Javascript-filer i en enkelt fil minimerer antallet af HTTP-anmodninger. Brug med forsigtighed og test dit websted, det kan generere konflikter.
    • Gruppeskrifttyper og Google-skrifttyper: Gruppér lokale skrifttyper og Google-skrifttyper i en enkelt fil, der skal serveres hurtigere.
    • Udskyd CSS: Ring til CSS-filer i slutningen af ​​sideindlæsningen for at fjerne gengivelsesblokerende elementer
    • Udskyd JS: Ring til JS-filer i slutningen af ​​sideindlæsningen for at fjerne gengivelsesblokerende elementer
    • Filekskludering: For at undgå konflikt eller fejl kan du ekskludere filer fra gruppeprocessen. Kun relativ sti som i eksemplet.

5. Standardværdier

For at få adgang til standardværdier skal du gå til Dashboard> Konfigurationslink . Dette er standardværdierne, der gælder for ny URL, når de tilføjes i Speed Cache systemet.

standardindstillinger-værdier-fanen

• Cache til gæst: Cache denne URL til gæstebrugere
    • Preload for public: Preload this URL for public users
    • Cache til indlogget: Cache denne URL til indloggede brugere
    • Forudindlæs for logget ind: Indlæs denne URL for indloggede brugere
    • Preload per user: Preload this URL per user
    • Ekskluder cache for offentlig: Ekskluder URL fra cache for offentlige brugere
    • Ekskluder cache til logget ind: Ekskluder URL fra cache for loggede brugere

6. CDN

For at få adgang til CDN skal du gå til Dashboard> Konfigurationslink . Derefter aktiverer du CDN og udfylder dine CDN-oplysninger her.

cdn-fanen

• CDN URL: tilføj din CDN URL uden den bageste skråstreg (i slutningen)
    • CDN-indhold: Dit Joomla-indhold serveres gennem CDN-ressourcer, adskilt med komma
    • Ekskluder indhold: Ekskluder filtype eller kataloger fra CDN-netværk
    • Relativ sti: Aktiveret som standard, Aktiver / Deaktiver CDN for ressourcer med relative stier. Bruges til nogle kompatibiliteter med specifikke Joomla-plugins.

7. Integrering af ImageRecycle

ImageRecycle er en tredjeparts billedkomprimeringstjeneste: https://www.imagerecycle.com/

Vi har tilføjet tjenesten i Speed Cache konfigurationen, fordi vi anser det for at være en stor præstationsforbedring, men det er ikke obligatorisk at bruge den. Vores medlemmer kan få en 20% rabatkupon på alt medlemskab fra konfigurationssiden.

ir-speed-cache

Efter installationen kan du komprimere billed- og pdf-filerne under Komponenter> Billedgenbrug .

manuel-optimering

For mere information kan du gå her: https://www.imagerecycle.com/cms/joomla

8. Import / eksport

For at få adgang til Import / Export skal du gå til Dashboard> Konfigurationslink . Nu kan du se Import / Export-konfiguration.

import Eksport

Webstedsoptimering tager tid, og det er hurtigere at importere en fil for at få al din udvidelseskonfiguration tilbage. Herfra kan du importere eller eksportere en json-fil.

eksport-import-knap

• Delvis måler onlinehastighedstesten som Pingdom kun en belastning på førstesiden (ingen browser-cache) for ikke-loggede brugere (ingen logget cache), så du kan finde få forskelle, men dine brugere vil!

Den bedste måde at måle ydeevnen er at selv teste tid til at gengive en side i din browser.

• Sikker på, at rense cachen fra Speed Cache automatiske system eller fra Cache Cleaner-udvidelsen vil have det samme resultat.

• Normalt ja, du behøver at aktivere cache pr. Bruger i dette tilfælde. Du inkluderer muligvis ikke nogle webadresser, der har nyt indhold hvert sekund for at fungere korrekt.

Hvis du vil bruge speed cache i dynamisk miljø, skal du kontrollere ethvert tilfælde, som dine brugere kan støde på, før du validerer URL-tilstedeværelsen i Speed Cache .