Ofte stillede spørgsmål om Joomla Extension

• Ja, men du skal konfigurere pluginet: Kunena-indhold til at kalde SEO Glossary i indholdet som nedenfor.

Kunena Forum

• For at aktivere SEO Glossary definitioner i SEO Glossary skal du aktivere indhold plugin i indholdstype:
    Komponenter -> Zoo -> fanen Indstillinger -> For exemple Kogebog -> Hover til opskriften og klik på "Rediger Elementer" -> vælg "Load plugins ".

• Alfabetets bogstaver eller tegn kan tilpasses fuldt ud i hver ordliste. Så du kan administrere karakterer og lave specifikke ordlister.

Eksempel: Opret en ordliste med kun tal.

• Ja, du kan anvende CSS på ordliste i artiklen og også på komponentvisningen.
    Men i de fleste tilfælde har du ikke brug for det, fordi du har nogle visuelle vælgere til farver, kantradius, skygge, værktøjstip-stilarter ... i komponentparametre.

• Ja, du kan tilføje så mange definitioner og også oprette så mange ordlister, som du vil.
    Brug derefter menupunkt eller en generel parameter til at få vist dine ordlister.

• Ja, du kan deaktivere værktøjstip ved hjælp af parameteren: "Opkald til indholds-plugins til definitioner".
    Det er også muligt at deaktivere værktøjstip på specifikt indhold ved hjælp af tagget {seog: disable}

Ved hjælp af en generel parmater kan du også vælge kun at vise værktøjstipene.

• Ikke på en automatisk måde, men der er en tutorialmærke fra en kunde på vores forum (takket være corpus).

Brug disse omhyggeligt og opbevar altid sikkerhedskopier

1. Åbn phpmyadmin
    2. gå til jos_glossary-tabellen og klik på fanen SQL
    3. indsæt dette i SQL-forespørgslen

VÆLG "id", "offentliggjort", "kontrolleret_ud", "tdate", "tterm", "tfirst",
    "tdefinition", "tname", "tmail", "tcomment " , "tedit " , "catid " FRA "jos_glossary" HVOR 1

4. Tryk på
    Go- knappen, du kan nu se resultaterne. 5. rul ned til
    forespørgselsresultaterne og klik i linket Eksport 6. I det nye vindue i
    eksporttypen skal du vælge INDSÆT og fjerne markeringen af indstillingen Struktur . Tryk på Go- knappen og download SQL-filen 7. Åbn den downloadede SQL-fil med en god teksteditor (Notepad ++, gedit, komodo)
    find linjerne

INDSÆT I `jos_glossary` (` id`, `offentliggjort`,` checket_out`, `tdate`,
     `tterm`,` tfirst`, `tdefinition`,` tname`, `tmail`,` tcomment`,
    'tedit', 'catid') VÆRDIER

Sandsynligvis vil det være mere end 1 gang i sql-filen
    og gøre dem sådan

INDSÆT I `j25_seoglossary` (` id`, `status`,` check_out`, `check_out_time`,
    `tterm`,` tfirst`, `tdefinition`,` tname`, `tmail`,` tcomment`,
    'tedit', 'catid') VÆRDIER

8. Gem SQL-filen, og gå tilbage til phpmyadmin, og importer den.

Foretag først sikkerhedskopier. Anden opmærksomhed i præfikset (min var jos_ og j25_)