Ofte stillede spørgsmål om Joomla Extension

• Er SEO Glossary kompatibel med Kunena forum?

Ja, men du skal konfigurere plugin: Kunena indhold at kalde SEO Glossary i indholdet som bælge.

Kunena Forum

• Hvordan kan jeg aktivere SEO Glossary i Yootheme ZOO?

For at aktivere SEO Glossary i SEO Glossary skal du aktivere indholdsplugin i indholdstype:
    Komponenter -> Zoo -> fanen Indstillinger -> Til eksempler på kogebog -> Hold markøren op for at oprette og klik på "Rediger elementer" -> Vælg "Indlæs plugins".

• Hvordan kan jeg ændre SEO Glossary eller tegn?

Alfabetets bogstaver eller tegn kan tilpasses fuldt ud i hver ordliste. Så du kan administrere karakterer og lave specifikke ordlister.

Eksempel: Opret en ordliste med kun tal.

• Kan jeg tilpasse CSS?

Ja, du kan anvende CSS på ordliste i artikel og også på komponentvisningen.
    Men i de fleste tilfælde behøver du ikke det, fordi du har nogle visuelle vælgere til farver, kantradius, skygge, værktøjstip ... i komponentparametre.

• Kan jeg gemme definitioner i forskellige ordlister?

Ja, du kan tilføje så mange definitioner og også oprette så mange ordlister, som du vil.
    Brug derefter menupunkt eller en generel parameter til at vise dine ordlister.

• Kan jeg deaktivere værktøjstip og / eller links til definitioner?

Ja, du kan deaktivere værktøjstip ved hjælp af parameteren: "Call content plugins for definitioner".
    Det er også muligt at deaktivere værktøjstip på specifikt indhold vha. Tagget {seog: disable}

Ved hjælp af en generel parmater kan du også vælge kun at vise værktøjstipene.

• Hvordan kan jeg oversætte SEO Glossary på mit modersmål?

SEO Glossary blev bygget ved hjælp af Joomla standardfiler.

Så for at oversætte frontend-sprog skal du finde hovedsprogsfilen i:
    /language/en-GB/seoglossary.ini

Og for at oversætte backend-sprog skal du finde standardsprogfilen i:
    /administrator/language/en-GB/seoglossary.ini

• Er det muligt at migrere indhold fra "Glossary" -udvidelse til SEO Glossary ?

Ikke på en automatisk måde, men der er en tutorialmærke fra en kunde på vores forum (takket være corpus).

Brug disse omhyggeligt, og gem altid sikkerhedskopier

1. Åbn phpmyadmin
    2 . gå til jos_glossary tabel og klik på SQL fanen
    3 . indsæt dette i sql-forespørgslen

VÆLG "id", "offentliggjort", "kontrolleret_ud", "tdate", "tterm", "tfirst",
    `Tdefinition`,` tname`, `tmail`,` tcomment`, `tedit`,` catId` FRA `jos_glossary« HVOR 1

4 . Tryk på   knappen, kan du se resultaterne nu.
    5 . rulle ned til  Forespørgsel resulterer i operationer og klik i Eksport link
    6 . i det nye vindue i  Eksporttype vælge INSERT og fjern markeringen af Struktur mulighed. Tryk på   knappen og download sql-filen
    7 . Åbn den downloadede sql-fil med en god teksteditor (Notepad ++, gedit, komodo)
    find linjerne

INDSÆT I `jos_glossary` (` id`, `offentliggjort`,` checket_out`, `tdate`,
     `tterm`,` tfirst`, `tdefinition`,` tname`, `tmail`,` tcomment`,
    'tedit', 'catid') VÆRDIER

SANTBARE DET VÆRRES MERE EN 1 TID i sql-filen
    og få dem til at lide dette

INDSÆT I `j25_seoglossary` (` id`, `status`,` check_out`, `check_out_time`,
    `tterm`,` tfirst`, `tdefinition`,` tname`, `tmail`,` tcomment`,
    'tedit', 'catid') VÆRDIER

8 . Gem sql-filen, og gå tilbage til phpmyadmin og importer den

For det første skal du tage sikkerhedskopier. Anden opmærksomhed i præfikset (min var jos_ og j25_)