Ofte stillede spørgsmål om Joomla Extension

• Speed Cache

1. Installer

Vores komponent er Joomla 3.x kompatibel. Alle funktioner og tredjepartsintegrationer er inkluderet i alle medlemsskab.
    For at installere vores komponent skal du downloade filtypenavn .zip og bruge standard Joomla installationsprogram.

joomla -installjoomla -install

Klik derefter på Gennemse> Upload og installér knap, komponent, moduler og plugins installeres som standard.

2 . Opdater & automatisk opdatering

For at opdatere udvidelsen kan du installere en ny version over den gamle ved at downloade ZIP-filen fra JoomUnited eller Brug den automatiske opdaterer (anbefales).

speedcache opdatering

Den automatiske opdaterer, der skubber opdateringsmeddelelsen, er integreret i den Joomla udvidelse, du har installeret. Så du får besked som enhver anden udvidelse i betjeningspanelet eller ved hjælp af menuen:  Udvidelse> Administrer> Opdateringsmenu.

Log ind på din konto for at opdatere

Du skal logge ind på din JoomUnited-konto for at opdatere alle dine JoomUnited Joomla udvidelser. For at logge ind, få adgang til komponentens hovedkonfiguration, skal du klikke på  Fanen Live-opdatering. I bunden finder du en login-knap.

live opdateringlive opdatering

Indtast dine JoomUnited-legitimationsoplysninger, det samme som du bruger til at logge ind her @ www.joomunited.com

login-joomunitedlogin-joomunited

Knappen bliver orange, tillykke! du kan nu opdatere alle JoomUnited-udvidelser på dette websted! Hvis dit medlemskab er udløbet, får du et fornyelseslink og en tekst, der forklarer det.

konto-linkedkonto-linked

Bemærk: Ét enkelt login giver dig mulighed for at opdatere alle JoomUnited-udvidelser (angående dit medlemskab). Login udløber ikke, medmindre du kobler fra det.

• Dashboard til Speed Cache ydelse

Efter installation af komponenten er et dashboard tilgængeligt gennem menuen Komponenter> Speed Cache .

fix-cache-ydeevne

Dashboardet kontrollerer alle ydeevneproblemer og forbedringer, du kan anvende på dit Joomla websted. Alle parametre undtagen Browser-cache kan rettes med et enkelt klik ved hjælp af knapperne  Løs det nu.

Parametre kontrolleret:

• Se efter Joomla cache aktivering og varighed: kontroller, om joomla cachen er aktiveret, og tiden er mindst sat til 30 '
    • Se efter Joomla Gzip-komprimering
    • Udløbsoverskrifter tilstedeværelse og varighed i htaccess-filen
    • Speed cache URL Autoindex aktivering: Kontroller, om URL-indeksens automatiske indeksering er aktiveret i Speed Cache konfiguration
    • PHP version: kontroller, om PHP7 + er i brug
    • Browser cache aktivering: Kontroller, om Speed Cache browser er aktiveret
    • Auto ryd cache aktivering: kontroller, om den automatiske cache-renser er aktiveret

Bemærk: På nogle servere som NGINX eller med indbygget CDN lykkes muligvis ikke udløbsoverskriftschecket. Det er ikke et problem for ydeevne, da det allerede er håndteret

• Speed Cache cachede sider

1. Føj URL'er til cachesystemet

For at anvende Speed Cache statisk cache og browser-cache skal du tilføje dine webstedssider (URL) til Speed Cache listen. Klik på på instrumentbordet  Administrer cache-webadresser.

styre-cache-url

Herfra ser du URL-listen, der allerede findes i cachesystemet.

url-cached-liste

For at føje nogle URL til cachen har du 3 løsninger:

• Brug knappen Importer URL fra menuen
    • Klik på Tilføj ny knap tilføj indsæt en brugerdefineret URL
    • Brug nogle regler for at inkludere et sæt URL'er

Knappen Importer URL fra menuen åbner en lightbox, hvorfra du kan importere en eller flere Joomla menuer.

cache-url-udvælgelse

Fra indstillingerne kan du også aktivere en mulighed for automatisk at tilføje nye menuelementer til listen over cache-URL'er. I tilfældet gælder standardkonfigurationsværdierne.

Menuen-cache-auto

Hvis du vil tilføje en brugerdefineret URL til cachen, skal du bruge Tilføj ny knap.

cache URL

Endelig bare tryk på knappen tilstand for at "offentliggøre" (tilføj til cache) URL'en (side). Tilføjelse af en side til cachen aktiverer statisk cache og browser-cache på siden.

Bemærk: på kontrolbjælken kan du bruge bulk dropdown-listen til at ændre elementtilstandene med et enkelt klik

Regler for inkludering hjælper dig med at tilføje et sæt URL'er til dit cachesystem. Hvis du f.eks. Vil sætte Speed Cache systemet i alle dine nyhedsafsnit, hvor URL starter med / nyheder, kan du tilføje følgende regel:

add-cache-regel

Reglerne for URL-inkludering giver mulighed for at bruge stjerner i dine webadresser, så du kan lægge cache tusinder af webadresser med en enkelt anmodning. Her er et nyttigt eksempel på brug

• Tilføj en regel til at inkludere al URL baseret på et præfiks (inklusive denne præfixede URL): www.domain.com/news*
    • Tilføj en regel for at inkludere al URL baseret på et præfiks (ekskl. Denne præfixede URL): www.domain.com/news/*
    • Inkluder en del af en URL fra cache: www.domain.com/news/*/themes

2 . Ekskluder webadresser fra cache

Udelukkelse af URL fra cache fungerer på samme måde, du kan ekskludere webadresser en ad gangen eller bruge regler. For at ekskludere en URL skal du åbne fanen  Ekskludering af cache-URL og derefter Ny.

cache URL

Reglerne for ekskludering af webadresse giver mulighed for at bruge stjerner i dine webadresser, så du kan ekskludere tusinder af webadresser fra cache med en enkelt anmodning. Her er et nyttigt eksempel på brug

• Tilføj en regel for at ekskludere al URL baseret på et præfiks (inklusive denne præfixede URL): www.domain.com/news*
    • Tilføj en regel for at ekskludere al URL baseret på et præfiks (ekskl. Denne præfixede URL): www.domain.com/news/*
    • Ekskluder en del af en URL fra cache: www.domain.com/news/*/themes

3 . Cache efter side og brugerstatus

Som du har bemærket, kan du i URL-listen aktivere cachen for gæstebrugere og / eller for indloggede brugere. Faktisk er Speed cache i stand til at håndtere cachen, selv for indloggede brugere og derfor for alt dynamisk indhold.

Dette er noget, du ikke kan håndtere med Joomla - Page cache-pluginet.

For at aktivere cachen for indloggede brugere skal du aktivere en cache-fil pr. Joomla brugere fra konfigurationen.

cache-logget- joomla

Det faktum, at du kan aktivere cache for indlogerede brugere per side, er meget fleksibel, og vi anbefaler at køre en test på frontend med brugerkonti på alt dynamisk indhold.

4 . Rengør alle Joomla cacher

Når en side er føjet til cachen, opretter Joomla nogle cache-filer, Speed Cache genererer statisk cache (HTML-fil), og filen gemmes i brugerbrowser (browser-cache).

Rengøring af Speed Cache cache kan fjerne alle disse filer og cache med et enkelt klik. Du behøver ikke at rense Joomla cachen separat.

cache-all-klar

I indstillingen kan du også aktivere en parameter til automatisk at rense alle disse cache ved handlinger. Faktisk, på backend / frontend-handlinger som at gemme et indhold, kan al cache rengøres.

Derudover fik du en knap tilgængelig over hele Joomla administrationen til at rense al cache med et klik.

klar-cache-knap

• Minimalisering af Speed Cache ressourcer

Minifikation refererer til processen med at fjerne unødvendige eller overflødige data uden at påvirke, hvordan ressourcen behandles af browseren - f.eks. Kodekommentarer og formatering, fjerne ubrugte kode, bruge kortere variabel- og funktionsnavne og så videre.

Klik på på instrumentbordet Gruppér og minify, derefter knappen Scan for at få vist dine webstedsfiler.

minifikationen-fil-cache

Du kan gruppere alle dine JS, CSS og skrifttyper med et enkelt klik. Gruppefilfunktionen inkluderer

• Gruppér alle JS-filer
    • Gruppér alle CSS-filer
    • Gruppefonter

gruppe-filer

Som standard er de anførte filer CSS, JS og font indeholdt i din skabelon og nogle fra medierne. Hvis du vil minimere alle de filer, der er indlæst på frontend (på alle sider), anbefaler vi at liste filerne og åbne indstillingerne.

Minify-notering

Herfra kan du vælge de servermapper, hvor dine CSS, JS & Fonts er placeret, for eksempel media / com_hikashop. derefter bare trykke på minify green switcher eller bruge  Skift tilstand knap.

multi-aktiver-udvælgelse

• Speed Cache CDN-integration

Brugen af ​​CDN ( Content Delivery Network ) har vist sig at være effektiv, især hvis du har et internationalt publikum. Det hjælper med at servere webstedsmedier fra en lokal kilde over hele verden. En CDN-integration er tilgængelig med alle de store CDN på markedet som Cloudflare, Amazon Cloudfront, MaxCDN, KeyCDN og andre.

Klik på knappen for at få adgang CDN fra instrumentbrættet. Derefter kan du tilføje dine oplysninger der.

cdn-sc

• Speed Cache

1. Generelle parametre

Speed cache fik nogle indstillinger tilgængelige fra Dashboard> Konfigurationslink

parameters1

• Cache-levetiden: Cache-levetid på få minutter. Efter denne forsinkelse ryddes cachen automatisk og regenereres derefter
    • Brug browser-cache: Brug browser til at cache sideindhold. Forøg sidehastigheden meget ved at cache-tunge sideindhold, som billeder, på din harddisk. Det kan også ryddes
    • Cache-fil pr. Bruger: Der oprettes en cache-fil for hver bruger, der skal aktiveres, hvis dit websted kræver login. Anvend kun for indloggede brugere og lad ekskludere dynamiske elementer fra cache som brugernavn
    Cache-filen pr. Bruger skal aktiveres, hver gang du planlægger at aktivere cache på dynamisk indhold eller med brugersession (login)
    • Ryd cache ved admin-handlinger: Cachen vil blive slettet ved visse handlinger på Joomla administration: gemme, anvende, offentliggøre, fjerne publikationer eller papirkurven et indhold
    • Ryd cache ved handlinger foran: Cachen vil blive slettet ved visse handlinger på Joomla frontend: gemme, anvende, offentliggøre, fjerne publikationer eller papirkurven et indhold
    • Ryd også Joomla cache: Ud over SpeedCache cachen ryddes også Joomla cachen

2 . Automatisk indlæsning af cache

De seneste parametre handler om automatisk cache-regenerering. Når den er ryddet, kan cachen indlæses automatisk på basis af URL-listen (kræver, at CURL-udvidelse fungerer, normalt installeret).

parametter3

• Token til forindlæsning af cache: Token til forindlæsning af cache bruges til at autentificere anmodningen om at regenerere cache. Du har også den URL, du kan bruge sammen med dig crontab til at genindlæse den regelmæssigt.
    • Forudindlæst efter rydding af cache: Når den er ryddet, kan cachen indlæses automatisk på basis af URL-listen (kræver, at CURL-udvidelse fungerer, normalt installeret).
    • Tilføj cache-udbyder header: det som svar, når svaret leveres af Speed Cache . Det kan bruges til fejlfinding.
    • Automatisk menu til cache: Føj automatisk nye menuer til den cachelagrede sideliste.
    • Cache til desktop: Server cachen til desktop til alle enheder: Anbefales, medmindre der vises en forkert cache-version
    • Cache til tablet: Server cache til tablet: KUN anbefales, hvis du oplever en forkert cacheversion, der serveres
    • Cache til mobil: Server cachen til mobil: KUN anbefales, hvis du oplever en forkert cache-version, der serveres
    • Cache eksternt script: Cache-eksterne ressourcer såsom script, der serveres fra Google. Advarsel: Sørg for at overvåge ydeevnen før og efter aktivering, i nogle tilfælde kan du opleve ydelsestab, når den er aktiveret!
    • Indlæs modul af Ajax: Tilføj en mulighed i hvert modul for at aktivere AJAX-indlæsning (asynchrone), der skal konfigureres af modulet.

Når "Load module by Ajax" er aktiveret, vil du se parametrene på Moduler> fanen Avanceret.

ajax-loading-modul

• SpeedCache AJAX indlæsning: Aktivér modulindlæsningen i AJAX (asynchrone) for at undgå cache-problemer med dette modul
    • AJAX automatisk opdatering: Automatisk modul AJAX opdateringsperiode for at undgå cacheproblemer med dette modul
    • AJAX opdateringsinterval: Vælg AJAX-opdateringsinterval for dette modul (minutter)

3 .

Adgang Lazy loading, gå til Dashboard> Konfiguration link. Denne funktion hjælper dig med at indlæse progressivt billeder, når brugeren ruller ned ad siden, nyttig hvis du har en lang side med et stykke billeder inde. Først skal du aktivere denne parameter, og så vil du se disse indstillinger nedenfor:

dovne-loading-parameter

• Ekskluder billede mindre end (bredde px): Ekskluder fra lazy loading alle billeder, der har mindre end denne bredde i pixelværdi. Nyttigt at ekskludere små ikoner eller logoer
    • Ekskluder billede mindre end (højde px): Ekskluder fra lazy loading billeder, der har mindre end denne højde i pixelværdi. Nyttigt at ekskludere små ikoner eller logoer
    • Lazy loading URL-adresse: Inkluder kun disse webadresser til lazy loading af billedet. Du kan også medtage et sæt URL'er ved hjælp af regel som: www.website.com/news*
    • Lazy loading URL-adresse: Ekskluder webadresser fra lazy loading af billedet. Du kan også ekskludere et sæt webadresser ved hjælp af regel som: www.website.com/news*

4 . Komprimer & gruppe

Adgang Komprimer & gruppe, gå til Dashboard> Konfiguration link. Her kan du aktivere gruppe CSS, JS, skrifttyper og Google skrifttyper eller ekskludere nogle JS og CSS filer.

Minify-gruppe-fanen

• Inkluder mappe: Inkluder mappe for at få minify-filen
    • Group CSS: Gruppering af flere CSS-filer i en enkelt fil minimerer HTTP-anmodningens nummer. Brug med forsigtighed og test dit websted, det kan generere konflikter.
    • Gruppe JS: Gruppering af flere Javascript-filer i en enkelt fil minimerer HTTP-anmodningens nummer. Brug med forsigtighed og test dit websted, det kan generere konflikter.
    • Gruppefonter og Google-skrifttyper: Gruppér lokale skrifttyper og Google-skrifttyper i en enkelt fil for at blive vist hurtigere.
    • Udskyd CSS: Ring til CSS-filer i slutningen af ​​sidebelastningen for at fjerne renderblokerende elementer
    • Udskyd JS: Ring til JS-filer i slutningen af ​​sidebelastningen for at fjerne renderblokerende elementer
    • Ekskludering af fil: For at undgå konflikter eller fejl kan du ekskludere filer fra gruppeprocessen. Kun relativ sti som i eksemplet.

5 . Standardværdier

Gå til for at få adgang til standardværdier Dashboard> Konfiguration link. Dette er standardværdierne, der gælder for ny URL, når de tilføjes i Speed Cache systemet.

standardindstillinger-værdier-fanen

• Caching til gæst: Cache af denne URL til gæstebrugere
    • Forlæsning til offentlighed: Forlæs denne URL til offentlige brugere
    • Cache til logget ind: Cache af denne URL til loggede brugere
    • Forlæsning for logget ind: Forlæs denne URL for indloggede brugere
    • Forlæsning pr. Bruger: Forlæs denne URL pr. Bruger
    • Ekskluder cache til offentlighed: Ekskluder URL fra cache for offentlige brugere
    • Ekskluder cache til logget ind: Ekskluder URL fra cache for indloggede brugere

6 . CDN

For at få adgang til CDN skal du gå til Dashboard> Konfiguration link. Derefter aktiverer du CDN, og udfylder dine CDN-oplysninger her.

cdn-fanen

• CDN URL: tilføj din CDN URL uden bageste skråstreg (i slutningen)
    • CDN-indhold: Dit Joomla indhold serveres via CDN-ressourcer, adskilt med komma
    • Ekskluder indhold: Ekskluder filtype eller mapper fra CDN-netværket
    • Relativ sti: Aktiveret som standard, Aktiver / deaktiver CDN for relative stieressourcer. Bruges til nogle kompatibiliteter med specifikke Joomla plugins.

7 . ImageRecycle integration

ImageRecycle er en tredjeparts billedkomprimeringstjeneste: https: // www. imagerecycle .com /

Vi har tilføjet tjenesten i Speed Cache konfigurationen, fordi vi betragter det som en stor præstationsforbedring, men det er ikke obligatorisk at bruge den. Vores medlemmer kan få en 20% rabatkupon på alt medlemskab fra konfigurationssiden.

ir-speed-cache

Efter installationen kan du komprimere billed- og pdf-filer på Komponenter> Billedgenbrug.

manuel-optimering

For mere information kan du gå her: https: // www. imagerecycle .com / cms / joomla

8 . Import Eksport

Gå til Import / eksport for at få adgang til Dashboard> Konfiguration link. Nu kan du se Import / eksportkonfiguration.

import Eksport

Webstedsoptimering tager tid, og det er hurtigere at importere en fil for at få al din udvidelseskonfiguration tilbage. Herfra kan du importere eller eksportere en json-fil.

eksport-import-knap

• Kan jeg måle præstationsgevinsten?

Delvis måler onlinehastighedstesten som Pingdom kun en belastning på førstesiden (ingen browser-cache) for ikke-loggede brugere (ingen logget cache), så du kan finde få forskelle, men dine brugere vil!

Den bedste måde at måle ydeevnen er at selv teste tid til at gengive en side i din browser.

• Kan jeg bruge Cache Cleaner fra Regular Lab med Speed Cache ?

Det er klart, at rensning af cachen fra det automatiske Speed Cache system eller fra udvidelsen af ​​Cache Cleaner vil have det samme resultat.

• Arbejder Speed Cache med community, fora, dynamisk indhold?

Normalt ja, du behøver at aktivere cache pr. Bruger i dette tilfælde. Du inkluderer muligvis ikke nogle webadresser, der har nyt indhold hvert sekund for at fungere korrekt.

Hvis du vil bruge speed cache ved dynamisk miljø, skal du kontrollere alle tilfælde, som dine brugere måtte støde på, før de validerer URL-tilstedeværelsen i Speed Cache .