Veelgestelde vragen over de Joomla-extensie

• Droppics en Dropfiles zijn de Joomla-extensie voor afbeeldingsbeheer en bestandsbeheer die we hebben gemaakt.
    We hebben standaard een light-versie in DropEditor om u te helpen DropEditor aan de slag te gaan. Als je een volledige versie van die tools wilt, kun je deze kopen op hun speciale pagina's.

Merk op dat een 3e tool ook is geïntegreerd als een editor-knop als je deze installeert: Droptables .

• DropEditor moet worden geïnstalleerd en vervolgens kunt u in de algemene Joomla-configuratie DropEditor instellen als uw standaardeditor.

• Ja, u heeft 2 opties met betrekking tot DropEditor in Joomla.

• U kunt een Joomla-gebruikersgroep aan een specifiek DropEditor profiel DropEditor : ga naar Component> Dropeditor > Profielen
    • U kunt DropEditor ook standaard toewijzen in het Joomla-gebruikersprofiel