1. mawingu
  2. Vragen over de WP Media Folder over WP Media Folder
  3. Maandag 13 2020 april
  4. Schrijf je in via e-mail
Hoi!
Ik heb een visuele beperking en het is nogal omslachtig om te zoeken naar informatie die mogelijk beschikbaar is. Ik zag dat WP Media Folder kan worden ingesteld om automatisch een bepaalde map te synchroniseren bij het uploaden via FTP. Voordat ik het koop, wil ik dit laten bevestigen.

Een functie die er waarschijnlijk niet is, maar toch tenminste, is een eindpunt in de REST API dat de synchronisatie van een map activeert. Ik heb een WooCommerce-site die ik heb verbonden met onze ERP en deze uploadt productafbeeldingen via FTP, dus het zou super zijn als iemand na het uploaden een synchronisatie zou kunnen activeren. Misschien kan dit op een andere manier worden gedaan? Dit is "Leuk om te hebben".

Vriendelijke groeten

Karl-Otto
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Ik heb een visuele beperking en het is nogal omslachtig om te zoeken naar informatie die mogelijk beschikbaar is. Ik zag dat WP Media Folder kan worden ingesteld om automatisch een bepaalde map te synchroniseren bij het uploaden via FTP. Voordat ik het koop, wil ik dit laten bevestigen.

Een functie die er waarschijnlijk niet is, maar toch tenminste, is een eindpunt in de REST API dat de synchronisatie van een map activeert. Ik heb een WooCommerce-site die ik heb verbonden met onze ERP en deze uploadt productafbeeldingen via FTP, dus het zou super zijn als iemand na het uploaden een synchronisatie zou kunnen activeren. Misschien kan dit op een andere manier worden gedaan? Dit is "Leuk om te hebben".

U kunt mappen van FTP in onze plug-in synchroniseren met de Ajax-methode. De REST API wordt momenteel niet ondersteund.