1. marc.grube
  2. Vragen over de voorverkoop over de My Maps location van My Maps location
  3. Zondag 29 2020 maart
  4. Schrijf je in via e-mail
Hallo daar,

Ik probeer een CSV-bestand te importeren dat is opgeslagen met Excel in de my maps location .

Sommige gegevens bestaan uit Duitse umlauts (ä, ö, ü) en �Ÿ en nadat ik de CSV heb ge�mporteerd, worden de veldgegevens verwijderd voordat de umlaut plaatsvindt.
Ik heb het CSV-bestand via Excel opgeslagen en Tools / Web Options / Encoding / UTF-8 gebruikt als opslagopties.

Alle hulp wordt zeer op prijs gesteld.

Vriendelijke groeten,

Marc
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
kun je alsjeblieft een ticket maken in ticketondersteuning, zodat ik het probleem kan controleren.