Veelgestelde vragen over de Joomla extensie

• Wat zijn Droppics en Dropfiles knoppen?

Droppics en Dropfiles zijn Joomla extensie voor Dropfiles en bestandsbeheer die we hebben gemaakt.
    We hebben standaard een light-versie in DropEditor om je op DropEditor te helpen. Als je een volledige versie van die tools wilt, kun je deze op hun speciale pagina's kopen.

Merk op dat een derde tool ook is geïntegreerd als een editor-knop als u deze installeert: Droptables .

• Hoe kan ik DropEditor activeren

DropEditor moet worden geïnstalleerd en vervolgens, in de algemene Joomla configuratie, kunt u DropEditor instellen als uw standaardeditor.

• Kan ik de editor toewijzen aan een bepaalde gebruiker?

Ja, je hebt 2 opties met betrekking tot DropEditor in Joomla .

• U kunt een Joomla gebruikersgroep toewijzen aan een specifiek DropEditor profiel: ga in Component> Dropeditor > Profielen
    • Je kunt DropEditor ook standaard toewijzen in het Joomla gebruikersprofiel