Zondag 14 oktober 2018
  1 Antwoorden
  4,6K bezoeken
  Inschrijven
Hellom

Is het mogelijk om verbinding te maken met een externe database in PostgreSQL?
Is het mogelijk om verbinding te maken met een externe database in MySQL?
Is het mogelijk om verbinding te maken met een extern .CSV-bestand?

(niet importeren, maar gewoon het bestand lezen elke keer dat de pagina wordt geladen) Ik probeer WpDataTables te verlaten en ben op zoek naar een nieuwe plug-in.
EEN
3 jaar geleden
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.
Is het mogelijk om verbinding te maken met een externe database in PostgreSQL?
Is het mogelijk om verbinding te maken met een externe database in MySQL?

Deze functies zijn nog niet geïmplementeerd; ze zouden echter in de nabije toekomst kunnen worden vrijgegeven.
Is het mogelijk om verbinding te maken met een extern .CSV-bestand? (niet importeren, maar lees het bestand elke keer dat de pagina laadt)

Dat is onmogelijk met onze plug-in, maar u kunt momenteel verbinding maken met Google-spreadsheet.
Voor meer informatie: https://www.joomunited.com/documentation/wp-table-manager-documentation#toc-v-excel-and-google-sheets-sync