İçeriği kaybetme riski var mı?

Hayır, bu özel taksonomiyi kullanmanın temel avantajlarından biridir, medya ve medya ve medya bağlantılarınız sunucunuzda dokunulmadan kalacaktır.

Eklentiyi silseniz bile, medya yöneticisi listelenen tüm medyalarınızla normale döner.