1. tberneman
  2. Vragen over de WP Speed of Light over WP Speed of Light
  3. Vrijdag 23 2018 november
  4.  Schrijf je in via e-mail
Ik krijg een foutmelding "Apache-module Filter NIET gedetecteerd. Compressie van pagina's (gzip / deflate) vereist Apache-modules mod_filter en mod_deflate". Controle bij mijn host A2Hosting Ik heb het Turbo-pakket met de LiteSpeed-server en ze zeggen dat die instellingen niet beschikbaar zijn. Is het nodig dat deze opties zijn ingeschakeld om het beeldcompressiegedeelte van Speed ​​of Light te gebruiken?

Ik heb de plug-in expliciet gekocht voor het beeldcompressiegedeelte ervan en als dat niet werkt, geef me dan mijn aankoopprijs terug.

Bedankt.
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie
Ik krijg een foutmelding "Apache-module Filter NIET gedetecteerd. Compressie van pagina's (gzip / deflate) vereist Apache-modules mod_filter en mod_deflate". Controle bij mijn host A2Hosting Ik heb het Turbo-pakket met de LiteSpeed-server en ze zeggen dat die instellingen niet beschikbaar zijn. Is het nodig dat deze opties zijn ingeschakeld om het beeldcompressiegedeelte van Speed ​​of Light te gebruiken?

Dat is geen bug, het is slechts een waarschuwing voor het modulefilter dat u niet hebt ingeschakeld. Dit is niet echt nodig.
Hoe dan ook, stuur ons een ticketondersteuning (menu Ondersteuning> Ticketondersteuning), onze ontwikkelaar kan het dieper voor u controleren.