1. digitaliway
  2. Vraag naar Hooks and Filters [ontwikkelaars]
  3. Donderdag 14 2019 februari
  4.  Schrijf je in via e-mail
Ik heb een hook nodig zodat ik meer statistieken kan verzamelen voor elk bestand dat wordt gedownload. Ik heb een site waarop gebruikers altijd zullen inloggen en ik wil meer informatie verzamelen over wie er downloadt. Ik heb de actie wpfd_file_download hook geprobeerd, maar ik kan niet alle informatie krijgen die ik nodig heb. kun je een haak toevoegen voor het verzamelen van statistieken?

BESTANDSNAAM GEDOWNLOAD
CATEGORIE NAAM
GEBRUIKERSNAAM
E-MAIL
DATUM / TIJD GEDOWNLOAD
VOORNAAM
ACHTERNAAM
IP ADRES
Reacties (3)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen.
Ik heb een hook nodig zodat ik meer statistieken kan verzamelen voor elk bestand dat wordt gedownload. Ik heb een site waarop gebruikers altijd zullen inloggen en ik wil meer informatie verzamelen over wie er downloadt. Ik heb de actie wpfd_file_download hook geprobeerd, maar ik kan niet alle informatie krijgen die ik nodig heb. kun je een haak toevoegen voor het verzamelen van statistieken?

Dit is iets dat we hebben gepland voor een toekomstige grote release: versie 4.6 (we zitten momenteel in versie 4.5 ).

Hoewel het om verschillende redenen moeilijk is om een ​​precieze datum te geven over de release van nieuwe functies.
Het hangt voornamelijk af van de ontwikkelingsroadmap die we hebben gedefinieerd voor de ontwikkelaar en de problemen die we in deze periode kunnen tegenkomen :)

Proost,
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Dat is echt geweldig nieuws dat het wordt opgenomen. Denk je dat het een paar weken of een paar maanden zal zijn? Ik wilde gewoon zien of je het überhaupt zou kunnen beperken omdat we op zoek zijn naar deze oplossing en terug moeten naar de klant voor andere opties, maar je plug-in echt leuk vinden en dit willen houden zoals ze het al weten.

Kun je alsjeblieft wat voorbeeldcode opnemen in de documentatie voor ontwikkelaars over deze nieuwe hook wanneer deze uitkomt?
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Het downloaden van bestanden per WordPress gebruikersaccount statistiek is uitgevoerd sinds de 4.6 .0-versie.