1. RevDev
  2. Vraag naar Hooks and Filters [ontwikkelaars]
  3. Woensdag 19 2018 december
  4.  Schrijf je in via e-mail
Zijn er specifieke functies of hooks voor het maken van mappen in code en om bestanden erin te uploaden? Ik moet een frontend-interface maken zodat gebruikers bestanden kunnen uploaden en ik wil de bestanden in de mediabibliotheek scheiden. De "Gebruikersmap" lijkt niet te voldoen aan mijn vereiste, aangezien de map mogelijk wordt gemaakt voordat de gebruiker de bestanden uploadt.
Reacties (3)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.
Zijn er specifieke functies of hooks voor het maken van mappen in code en om bestanden erin te uploaden?

Je kunt deze functies hieronder proberen:
https: // codex. wordpress .org / Function_Reference / wp_insert_term
https: // codex. wordpress .org / Function_Reference / wp_set_object_terms

Hoop dat het helpt!
Proost,
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Momenteel hebben we geen helpers voor ontwikkelaars, maar het staat in de takenlijst, maar je kunt nog steeds WordPress functies gebruiken om te doen wat je wilt.

Mappen gebruiken de aangepaste taxonomie "wpmf-category".
Je kunt dan een map maken door wp_insert_term te gebruiken met deze taxonomie en een bijlage aan een map te geven met wp_set_object_terms.

Daarnaast kunt u hier de bestaande haken bekijken https://www.joomunited.com/wp-media-folder-developer-documentation

Vriendelijke groeten
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Dank u. Ik vermoedde dat het niet veel ingewikkelder was dan dat, maar het zelf duiken zou waarschijnlijk langer dan dit hebben geduurd.