1. caffeineadmin
  2. Vraag naar Hooks and Filters [ontwikkelaars]
  3. Maandag 06 2018 augustus
  4.  Schrijf je in via e-mail
Hoi,

Ik gebruik de WP File Download Plugin en ik wil het uploaden van bestanden vanaf de front-end inschakelen. Ik kon het uploadformulier tonen met behulp van de shortcode, maar ik wil de ID van het gemaakte bestand opvangen om het met een aantal andere gegevens te verwerken. Heb je een haken beschikbaar die ik kan gebruiken?
Hoe kan ik de functies van de plug-in negeren om mijn eigen aanpassingen te maken? De plug-in is geweldig, maar het lijkt erop dat er geen ontwikkelaarsdocument voor is.

Bedankt!
Reacties (4)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.
Ik wil de ID van het gemaakte bestand opvangen om het met een aantal andere gegevens te verwerken. Heb je een haken beschikbaar die ik kan gebruiken?
Ik wil de ID van het gemaakte bestand opvangen om het met een aantal andere gegevens te verwerken. Heb je een haken beschikbaar die ik kan gebruiken?

We werken eraan, de hook-versie wordt binnenkort uitgebracht.

Hoewel het om verschillende redenen moeilijk is om een ​​precieze datum te geven over de release van nieuwe functies.
Het hangt voornamelijk af van de ontwikkelingsroadmap die we hebben gedefinieerd voor de ontwikkelaar en de problemen die we in deze periode kunnen tegenkomen :)

Proost,
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Ik wil vragen hoe ik de geüploade bestanden afdrukbaar kan maken, aangezien er een filter of plug-in is waarmee ik de optie voor het rechtstreeks afdrukken kan geven. Laat het me weten als het mogelijk is.
Referenties
  1. https://errorcode0x.com/fix-epson-printer-error-code-e-01/
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hallo jonsnow1221,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.
Ik wil vragen hoe ik de geüploade bestanden afdrukbaar kan maken, aangezien er een filter of plug-in is waarmee ik de optie voor het rechtstreeks afdrukken kan geven. Laat het me weten als het mogelijk is.

Sorry, dat is onmogelijk met onze plug-in om nu rechtstreeks vanuit het document af te drukken.

Proost,
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hallo caffeineadmin,

U kunt de ID van het momenteel gemaakte bestand opvangen. Gelieve dit na te kijken hier voor meer details.