1. Creatium
  2. Vraag naar Hooks and Filters [ontwikkelaars]
  3. Dinsdag 14 2020 juli
  4.  Schrijf je in via e-mail
Hoi,

Over WP Media Folder .

Is er mogelijk een manier om een ​​backend-filter toe te voegen om de bibliotheekweergave te filteren op basis van de aangepaste meta van de gebruiker (of een andere optie)? Ik wil bijvoorbeeld een site bouwen waar veel gebruikers media aan hun mappen moeten kunnen toevoegen. Maar ik wil dat ze alleen hun mappen zien, niet andere. Dus ik zou andere mappen willen verbergen en alleen laten zien wat de ene gebruiker zou moeten zien. Denkt u dat dit mogelijk is?
Reacties (6)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Bijwerken:

Ik weet dat er een manier is om het automatisch maken van mappen voor elke gebruiker in te schakelen en de gebruiker alleen toe te staan ​​om naar die map te uploaden. Maar dit is niet precies wat ik wil. Maar op basis daarvan zou het waarschijnlijk mogelijk moeten zijn om aan te passen?
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Is er mogelijk een manier om een ​​backend-filter toe te voegen om de bibliotheekweergave te filteren op basis van de aangepaste meta van de gebruiker (of een andere optie)? Ik wil bijvoorbeeld een site bouwen waar veel gebruikers media aan hun mappen moeten kunnen toevoegen. Maar ik wil dat ze alleen hun mappen zien, niet andere. Dus ik zou andere mappen willen verbergen en alleen laten zien wat de ene gebruiker zou moeten zien. Denkt u dat dit mogelijk is?

Deze functie is al opgenomen in onze plug-in, ga hier voor meer informatie:
https://www.joomunited.com/ wordpress -documentation / wp-media-folder / 200-wp-media-folder-configuratie # toc-3-media-toegang

Ik weet dat er een manier is om het automatisch maken van mappen voor elke gebruiker in te schakelen en de gebruiker alleen toe te staan ​​om naar die map te uploaden. Maar dit is niet precies wat ik wil. Maar op basis daarvan zou het waarschijnlijk mogelijk moeten zijn om aan te passen?

Sorry, wat bedoel je precies hier? Geef me meer informatie.

Proost,
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hallo, bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.
Is er mogelijk een manier om een ​​backend-filter toe te voegen om de bibliotheekweergave te filteren op basis van de aangepaste meta van de gebruiker (of een andere optie)? Ik wil bijvoorbeeld een site bouwen waar veel gebruikers media aan hun mappen moeten kunnen toevoegen. Maar ik wil dat ze alleen hun mappen zien, niet andere. Dus ik zou andere mappen willen verbergen en alleen laten zien wat de ene gebruiker zou moeten zien. Denkt u dat dit mogelijk is?
Deze functie is al opgenomen in onze plug-in, ga hier voor meer informatie:
https://www.joomunited.com/ wordpress -documentation / wp-media-folder / 200-wp-media-folder-configuratie # toc-3-media-toegang
Ik weet dat er een manier is om het automatisch maken van mappen voor elke gebruiker in te schakelen en de gebruiker alleen toe te staan ​​om naar die map te uploaden. Maar dit is niet precies wat ik wil. Maar op basis daarvan zou het waarschijnlijk mogelijk moeten zijn om aan te passen?
Sorry, wat bedoel je precies hier? Geef me alsjeblieft meer informatie.

Ik ben me bewust van deze functie, maar het is niet echt wat ik zoek. Vergelijkbaar, maar niet precies dat. Laat me proberen dit beter uit te leggen.

Ik heb 4 gebruikers, verdeeld in twee groepen (dus 2 gebruikers per groep). Ik wil dat elke groep toegang heeft tot specifieke mappen. Ik heb 4 mappen, genaamd "a", "b", "c" en "d". Ik wil Groep 1 zien en uploaden naar mappen "a" en "b", en Groep 2 naar "c" en "d". Dit kon ik bereiken door aan elke gebruiker een user_meta toe te voegen met de mapnaam met de hand - het is geen probleem. De vraag is hoe kan ik de zichtbaarheid van die mappen filteren op basis van die user_meta?

Ik hoop dat dit voorbeeld duidelijk is. Ik heb geen automatische mappen nodig op gebruikers-ID of gebruikersrol.
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat je contact met me hebt opgenomen met meer informatie.

Ik ben me bewust van deze functie, maar het is niet echt wat ik zoek. Vergelijkbaar, maar niet precies dat. Laat me proberen dit beter uit te leggen.

Ik heb 4 gebruikers, verdeeld in twee groepen (dus 2 gebruikers per groep). Ik wil dat elke groep toegang heeft tot specifieke mappen. Ik heb 4 mappen, genaamd "a", "b", "c" en "d". Ik wil Groep 1 zien en uploaden naar mappen "a" en "b", en Groep 2 naar "c" en "d". Dit kon ik bereiken door aan elke gebruiker een user_meta toe te voegen met de mapnaam met de hand - het is geen probleem. De vraag is hoe kan ik de zichtbaarheid van die mappen filteren op basis van die user_meta?

Ik hoop dat dit voorbeeld duidelijk is. Ik heb geen automatische mappen nodig op gebruikers-ID of gebruikersrol.

Oh, je bedoelt gebruikersgroepen om toegang te krijgen tot specifieke mappen op de backend, deze functie is nog niet geïmplementeerd.
We zullen het in de komende versie beschouwen.

Heel erg bedankt!
Proost,
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Bedankt voor je reactie.

Ik weet dat deze functie nog steeds niet bestaat, daarom vraag ik of er een programmeerbare manier is om deze filtering toe te voegen? Zoals het gebruik van een soort native Wordpress of plug-infilter om de functie aan te passen en aan te passen?
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hallo Creatium,

Bedankt voor uw reactie.

daarom vraag ik of er een programmeerbare manier is om deze filtering toe te voegen? Zoals het gebruik van een soort native Wordpress of plug-infilter om de functie aan te passen en aan te passen?

Ik ben niet zeker van een technisch probleem, stuur ons een ticketondersteuning, onze ontwikkelaar zal u in details helpen.