Dinsdag 12 februari 2019
  2 Antwoorden
  1.1K bezoeken
  Inschrijven
Hallo, heb een website met een Minitek-muur waarop veel afbeeldingen worden weergegeven. Ik gebruik ook Hikashop. Werkt Speedcache goed op mijn website?
Bedankt!
T
2 jaar geleden
Hallo,

Sorry voor de eerdere reacties, er zaten enkele fouten in. SpeedCache
werkt met Hikashop omdat je ingelogde gebruikers kunt uitsluiten van cache of cache-uitsluiting per URL of set van URL's kunt maken. Als u de configuratie te technisch vindt, kan de ondersteuning u daarbij helpen. ;)

Ik zie geen reden waarom de extensie niet zou werken met Minitek Wall. Misschien moet de functie voor het lazy loading afbeeldingen zorgvuldig worden getest, meer niet.

Proost,
M
2 jaar geleden
Bedankt!
Beste antwoord tot nu toe ... Ik zal het proberen.