Woensdag 15 maart 2017
  4 Antwoorden
  5K bezoeken
  Inschrijven
Hoe goed werkt Speed Cache met andere niet-standaard Joomla-extensies?

Zoals EasyBlog, EasySocial enz enz

Proost!
T
4 jaar geleden
Hallo,

Ja dat is mogelijk, u hoeft alleen het onderdeel te configureren om:
- cache voor ingelogde gebruikers te activeren op basis van regels (bijvoorbeeld voor Easy Social )
- cache voor een heel deel van de website te activeren, bijvoorbeeld voor Easyblog, hier hebben we Easy blog en gebruik een regel zoals: https://www.joomunited.com/news *

Proost,
B
4 jaar geleden
Ik begrijp het antwoord niet.

Als we iets als Easysocial hebben, zou het gebruik van speedcache dan een verschil maken voor de laadtijden van die applicatie?
Zou de dynamische inhoud zonder problemen werken?
ik
4 jaar geleden
Hallo Tristan
Hallo Beany,

ik heb dezelfde problemen. de laatste versie van speed cache is veel beter dan de vorige versie, maar ik heb nog steeds veel problemen.
ik gebruik ook de stackideas- bundle en probeer nu al weken de juiste instellingen te vinden en dit zijn de belangrijkste problemen, door

cache te gebruiken voor ingelogd, cachebestand per gebruiker, geactiveerde recache met cron (5 minuten), zet de levensduur van de cache op 5 minuten

1) activiteitenstroom op de voorpagina toont de nieuwe activiteiten van de gebruiker in es, wanneer de cachetijd is verstreken, bijv. na 5 minuten
2) gebruikers kunnen niet inloggen op verschillende apparaten binnen de levensduur van de cache, bijv. desktop en smartphone, omdat - als een gebruiker probeert beide apparaten tegelijkertijd te gebruiken
je ziet de desktopversie op smartphone of de smartphonesjabloon op desktop:(
3) ik denk dat er dezelfde cacheproblemen zijn op easydiscuss of easyblog
4) zoals geadviseerd door joomunited ik heb t3 verwijderd en gebruik het nu geen extra sjabloonframework - geen wijzigingen:(
5) ik weet nog steeds niet precies wat de juiste instellingen zijn in joomla cache,
5.1) ik weet niet wat de juiste instelling is voor preload cache:(
5.2 wat is het verschil tussen preload voor ingelogd - preload per gebruiker:O
5.3 wat is e:O
e verschil tussen cache-url-opname en ulr-cache-opnameregels 6) is het mogelijk of is het logisch om ook jotcache te gebruiken - omdat jotcache extra cache maakt voor verschillende apparaten
7) kan joomunited een manier vinden om extra instellingen te maken om cache te verwerken voor ingelogde gebruikers in communities zoals easysocial
8) tutorials zijn extreem onvolledig:(

vriendelijke groeten
S
10 maanden geleden
Hallo! heb je deze problemen opgelost, hoewel ik ook erg geïnteresseerd ben om Speed Cache te gebruiken voor EasSocial, EasyBlog, EasyDiscuss en het zou geweldig zijn als JotCache : pzou kunnen worden geïmplementeerd om ook in de toekomst nu voor Joomla 4 te werken!: D

Elke update of voortgang?