Maandag 12 oktober 2020
  6 Antwoorden
  1.6K bezoeken
  Inschrijven
Misschien verkeerde categorie, maar ik heb Speed Cache enkele jaren geleden gekocht, maar nu pas getest.

Is er een manier om de volgorde van bestanden in CSS-groepering te wijzigen? Momenteel overheerst som:selection css het ontwerp voor sommige knoppen, dus in plaats van blauwe knoppen worden ze gewoon wit bij het groeperen van CSS.
EEN
1 jaar geleden
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Misschien verkeerde categorie, maar ik heb Speed Cache enkele jaren geleden gekocht, maar nu pas getest.

Is er een manier om de volgorde van bestanden in CSS-groepering te wijzigen? Momenteel overheerst som:selection css het ontwerp voor sommige knoppen, dus in plaats van blauwe knoppen worden ze gewoon wit bij het groeperen van CSS.

U kunt uitsluiten door bestanden toe te voegen op Verklein en groepeer> Bestandsuitsluiting sectie, ga hier voor meer informatie:

https://www.joomunited.com/joomla-documentation/speed-cache/527-speed-cache-settings#toc-4-minify-group-

Hoop dat het helpt!
Vriendelijke groeten,
ik
1 jaar geleden
Maar als ik niet wil uitsluiten, maar de volgorde van de inhoud in een gegroepeerd CSS-bestand wil veranderen. Is het mogelijk?
EEN
1 jaar geleden
Hoi,

Bedankt dat je contact met me hebt opgenomen met meer informatie.

Maar als ik niet wil uitsluiten, maar de volgorde van de inhoud in een gegroepeerd CSS-bestand wil veranderen. Is het mogelijk?

Deze functie is niet mogelijk in onze extensie, u moet in dit geval aanpassen.

Heel erg bedankt!
Vriendelijke groeten,
ik
1 jaar geleden
Hoe kan ik een css-bestand toevoegen dat gegarandeerd wordt geladen na een gegroepeerd css-bestand of toegevoegd aan het einde van een gegroepeerd css-bestand?
EEN
1 jaar geleden
Hoi,

Bedankt voor uw reactie.

Hoe kan ik een css-bestand toevoegen dat gegarandeerd wordt geladen na een gegroepeerd css-bestand of toegevoegd aan het einde van een gegroepeerd css-bestand?

Als je niet weet hoe je het moet doen, neem dan een freelancer in dienst of neem contact op met onze partners:

https://www.joomunited.com/web-development

Heel erg bedankt!
Vriendelijke groeten,
ik
1 jaar geleden
Ik dacht meer aan hoe je script de css groepeert en waar het het plaatst in relatie tot andere CSS en uitgesloten bestanden.

Kun je uitleggen hoe je script werkt of moet ik de code zelf controleren? Is dit topic privé btw?