speedcache /cache/css/sc_f72955bf455ec4ff575f821466daaa7b.css "rel =" stylesheet "/>Sortierung Funktioniert nicht
  1. Patman1712
  2. Vragen over de WP Table Manager over WP Table Manager
  3. Woensdag 26 2020 augustus
  4.  Schrijf je in via e-mail
Hallo,

zie PHP actief op 7.4 functies die Sorteren op Tabellen zijn niet meer beschikbaar. Het kan zijn dat er één of meerdere menupunten zijn die niet kunnen worden gesorteerd. Is dieser Fehler bekannt?

Freue mich auf Antwort Grüße aus Offenbach
Patrick
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoord In afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

zie PHP actief op 7.4 functies die Sorteren op Tabellen zijn niet meer beschikbaar. Het kan zijn dat er één of meerdere menupunten zijn die niet kunnen worden gesorteerd. Is dieser Fehler bekannt?

Zoals ik heb gecontroleerd, werkt het goed op onze testsite. Probeer je je cache leeg te maken?

Als het nog steeds blijft bestaan, stuur ons dan een ticket (menu Support> Supportticket).
Onze verantwoordelijke ontwikkelaar zal daar naar kijken.