speedcache /cache/css/sc_f72955bf455ec4ff575f821466daaa7b.css "rel =" stylesheet "/>Kan gegevens in tabel niet opslaan na update WP_Table
  1. m.kuchler
  2. Vragen over de WP Table Manager over WP Table Manager
  3. Vrijdag 25 2020 september
  4.  Schrijf je in via e-mail
Hallo allemaal,

één groot probleem: na update naar de huidige versie is het niet mogelijk om gegevens in tabellen op te slaan.
Ik krijg altijd "fout" -, bericht.
Het is mogelijk om nieuwe tabellen aan te maken met het vom Excel-bestand te uploaden en een keer op te slaan. Maar na het wijzigen van gegevens in tabellen is het niet meer mogelijk om op te slaan ...
Heb je enig idee?

WP draait op PHP7. 3.15 en systeemcontrole zegt dat alles in orde is.

Alvast heel erg bedankt.
Marcel
Bijlagen (1)
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoord In afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

één groot probleem: na update naar de huidige versie is het niet mogelijk om gegevens in tabellen op te slaan.
Ik krijg altijd "fout" -, bericht.
Het is mogelijk om nieuwe tabellen aan te maken met het vom Excel-bestand te uploaden en een keer op te slaan. Maar na het wijzigen van gegevens in tabellen is het niet meer mogelijk om op te slaan ...
Heb je enig idee?

WP draait op PHP7. 3.15 en systeemcontrole zegt dat alles in orde is.

Stuur ons een ticket (menu Support> Supportticket) om uw probleem nader te bekijken.
Onze verantwoordelijke ontwikkelaar zal u in detail helpen.