1. barlee
  2. Vragen over de WP Meta SEO over WP Meta SEO
  3. Dinsdag 23 2020 juni
  4.  Schrijf je in via e-mail
Hoi,

Ik heb mijn Google-account geverifieerd, maar er worden geen analyses weergegeven op mijn dashboard, gelieve te adviseren.
Reacties (7)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Als ik mijn upgrade voor deze plug-in heb verlengd, zou een van jullie dan kunnen helpen bij het configureren van Admin en Google?
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Ik heb mijn Google-account geverifieerd, maar er worden geen analyses weergegeven op mijn dashboard, gelieve te adviseren.

Sorry, welke plug-in bedoel je hier? Het kost trouwens tijd voordat Google uw gegevens indexeert.

Als ik mijn upgrade voor deze plug-in heb verlengd, zou een van jullie dan kunnen helpen bij het configureren van Admin en Google?

Als het probleem zich blijft voordoen, stuur ons dan een ticketondersteuning (in het geval dat uw abonnement geldig is),
onze ontwikkelaar zal daar naar kijken.

Hoop dat het helpt!
Proost,
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat je contact met me hebt opgenomen met meer informatie.

Misschien heeft u nog geen property of weergave in analytics gemaakt, ga dan naar deze url:
https://analytics.google.com/analytics/web/

Maak een property en klik vervolgens op de knop Search Console aanpassen.
Volg daarna de volgende stappen om uw domein te verifiëren. (zie bijlage)

Hoop dat het helpt!
Vriendelijke groeten,
Bijlagen (1)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Ik heb gedaan wat je zei, het een tijdje achtergelaten en nog steeds geen geluk.
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Ik heb dit in de admin die niets lijkt te doen zoals ik heb geautoriseerd.

Selecteer eerst een profiel om Google Analytics-gegevens te krijgen: Selecteer profiel autoriseer de plug-in
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Het spijt me, maar we kunnen geen ondersteuning bieden via het pre-salesforum.

Als u een geldig abonnement heeft, kunt u proberen de plug-in bij te werken naar de nieuwste versie en als het probleem zich blijft voordoen, kunt u hier een ondersteuningsticket openen https://www.joomunited.com/support/ticket-support
Ons ondersteuningsteam zal je helpen het uit te zoeken.