Dinsdag 23 juni 2020
  7 Antwoorden
  2,9K bezoeken
Hallo,

ik heb mijn Google-account geverifieerd, maar er worden geen analyses weergegeven op mijn dashboard.
B
1 jaar geleden
Als ik mijn upgrade voor deze plug-in heb verlengd, zou een van jullie dan kunnen helpen bij het configureren van Admin en Google?
EEN
1 jaar geleden
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Ik heb mijn Google-account geverifieerd, maar er worden geen analyses weergegeven op mijn dashboard, gelieve te adviseren.

Sorry, welke plug-in bedoel je hier? Het kost trouwens tijd voordat Google uw gegevens indexeert.

Als ik mijn upgrade voor deze plug-in heb verlengd, zou een van jullie dan kunnen helpen bij het configureren van Admin en Google?

Als het probleem zich blijft voordoen, stuur ons dan een ticketondersteuning (in het geval dat uw abonnement geldig is),
onze ontwikkelaar zal daar naar kijken.

Hoop dat het helpt!
Proost,
EEN
1 jaar geleden
Hallo,

bedankt dat je contact met me hebt opgenomen met meer informatie.

Misschien heb je nog geen property of view in analytics aangemaakt, ga dan naar deze url:
https://analytics.google.com/analytics/web/

Maak een property aan en klik vervolgens op de knop Search Console aanpassen.
Volg daarna de volgende stappen om uw domein te verifiëren.

(zie de bijlage) Hoop dat het helpt!
Met vriendelijke groeten,
B
1 jaar geleden
Ik heb gedaan wat je zei, het een tijdje achtergelaten en nog steeds geen geluk.
B
1 jaar geleden
Ik heb dit in de admin die niets lijkt te doen zoals ik heb geautoriseerd.

Selecteer eerst een profiel om Google Analytics-gegevens te krijgen: Selecteer profiel autoriseer de plug-in
D
1 jaar geleden
Hallo, het

spijt me, maar we kunnen geen ondersteuning bieden via het pre-sales forum.

Als je een geldig abonnement hebt, kun je proberen de plug-in bij te werken naar de nieuwste versie en als het probleem zich nog steeds voordoet, kun je hier een ondersteuningsticket openen https://www.joomunited.com/support/ticket-support
Ons ondersteuningsteam zal je helpen om het op te lossen.