Donderdag 15 februari 2018
  4 Antwoorden
  1,2K bezoeken
  Inschrijven
Hallo!
Ik ben een oude gebruiker en cheerleader voor WP Media Folder . Ik ben een WordPress Meetup-coördinator en raad die plug-in altijd aan.

Ik gebruik momenteel de gratis versie van WP Meta SEO en wil de Pro-versie kopen, maar heb een paar vragen:
1. Ik heb eerder Yoast SEO gebruikt en het maakt een XML-sitemap waar je naartoe kunt navigeren om te zien wat is inbegrepen . Doet WP Meta SEO hetzelfde?
2. Mijn site op bomaniteshop.com heeft 500+ producten die WooCommerce gebruiken en 700+ foto's die worden gebruikt in 81 galerijen die Envira Gallery gebruiken. Ik wil ervoor zorgen dat Google al die media-items indexeert. Zijn er instellingen in WP Meta SEO die die media-items BEVATTEN in het XML-bestand dat is ingediend bij Google Webmaster Tools?
3. Zijn er momenteel promoties voor de Pro-versie van WP Meta SEO waar ik gebruik van kan maken?

Ik heb een deadline die opdoemt, dus uw snelle reactie wordt zeer op prijs gesteld!

Bedankt!
E
3 jaar geleden
Update van vraag #1:
Ik heb het XML-sitemapadres kunnen vinden in de gratis versie, bedankt.

Ik heb nog steeds antwoorden nodig op vraag #2 en op vraag #3, zodat ik uw Pro-versie kan kopen.

Bedankt,
Ramona Eid
MCP (Microsoft Certified Professional)
T
3 jaar geleden
Hallo,

Bedankt dat je een lange tijd klant bent!
1. Ja, de PRO-versie bevat ook sitemaps voor aangepaste berichttypen en je kunt aangepaste URL's opnemen
2. Als het een aangepast berichttype is, zal het (ik denk van wel)
3. Momenteel niet, maar als je ons een factureringsticket stuurt, kunnen we kan zeker een coupon delen:)

Proost,
E
3 jaar geleden
Wat zit er in de WordPress Developer Bundle ?
T
3 jaar geleden
Hallo,

Alles wat we verkopen heeft betrekking op WordPress (alle plug-ins en add-ons), zo simpel is het.