Zaterdag 16 juni 2018
  3 Antwoorden
  833 bezoeken
  Inschrijven
Hoe zou je het vergelijken met Yoast SEO?

En heb je een configuratie- of transferconfiguratie van een eerdere Yoast SEO-plug-in?
EEN
3 jaar geleden
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.
Hoe zou je het vergelijken met Yoast SEO?

Ja, u kunt hier zien: https://www.joomunited.com/wordpress-products/wp-meta-seo/wp-meta-seo-vs-yoast-seo-comparison
heeft u een configuratie of overdrachtsconfiguratie van een eerdere Yoast SEO-plug-in?

U kunt alle meta van de Yoast SEO-plug-in en de All-in-one SEO-plug-in importeren met onze WP Meta SEO .

Hoop dat het helpt!
Proost,
EEN
3 jaar geleden
Hallo,
bedankt voor het antwoord, ik wil de Pro-versie van mijn website testen, biedt u een GRATIS proefversie aan en helpt u bij de configuratie?

Kun je me een link sturen als ik een proef kan hebben,

bedankt?
EEN
3 jaar geleden
Hoi,
Bedankt dat je contact met me hebt opgenomen met meer informatie.
Kunt u mij een link sturen als ik een proefperiode kan krijgen?

U zou de WP Meta SEO Free-versie moeten kunnen downloaden via het menu "Mijn account": https://www.joomunited.com/my-account
Scrol vanaf deze pagina naar beneden en je hebt toegang tot de downloadbare bestanden.