Donderdag 05 december 2019
  1 Antwoorden
  4.1K bezoeken
Hallo,
ik heb alsjeblieft hulp nodig!
Ik heb de WP Meta SEO geïnstalleerd (het zei dat het compatibel was met mijn site) en nu heeft de plug-
insectie een fatale melding: Fatale fout: niet-afgevangen fout: oproep naar ongedefinieerde functie get_user_locale () in / home / paxcommu / public_html / wp-content /plugins/wp-meta-seo/jufeedback/ju-check-debug-data.php:79 Stack-trace: # 0 [interne functie]: JuCheckDebugData :: debugData () # 1 / home / paxcommu / public_html / wp-content /plugins/wp-meta-seo/jufeedback/jufeedback.php(194): call_user_func ('JuCheckDebugDat ...') # 2 /home/paxcommu/public_html/wp-inclusief/plugin.php(524): Joomunited \ WPMetaSEO \ Jufeedback \ Jufeedback :: screenFeedback (Object (WP_Screen)) # 3 /home/paxcommu/public_html/wp-admin/include/class-wp-screen.php(393): do_action ('current_screen', Object (WP_Screen)) # 4 /home/paxcommu/public_html/wp-admin/include/screen.php(232): WP_Screen-> set_current_screen () # 5 /home/paxcommu/public_html/wp-admin/admin.php(187): set_current_screen ( ) # 6 /home/paxcommu/public_html/wp-admin/plugins.php(10): vereisen_once ('/ home / paxcom mu / ... ') # 7 {main} in /home/paxcommu/public_html/wp-content/plugins/wp-meta-seo/jufeedback/ju-check-debug-data.php online 79
EEN
1 jaar geleden
Hallo,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.
Om uw probleem nader te bekijken, kunt u ons een ticket sturen (menu Support > Ticket support).
Onze verantwoordelijke ontwikkelaar zal daar naar kijken.

Heel erg bedankt!
Groeten,