Zondag 14 april 2019
  8 Antwoorden
  4,6K bezoeken
  Inschrijven
Leuke SEO-plug-in.
Ziet er veelbelovend uit (versus Yoast, SEOPress). Heb de PRO nodig voor mijn Flatsome / WooCommerce-winkel, maar heb enkele vragen: - Kan de sitemap, vooral de HTML-sitemap, worden uitgeschakeld?
- Waarom bied je geen canonieke URL's aan?
- Hoe ga je om met paginering - dat wil zeggen in winkellijsten in het kader van indexering resp.
canonieke URL`s? - Ik heb bulksgewijs bewerken niet gevonden voor de indexstatus (index, geen index, enz.).
Zou gunstig zijn voor een winkel. - Ik heb al een plug-in voor de integratie van Google Analytics.

Is het mogelijk om gewoon gebruik te maken van uw dashboards? Bedankt, Marcus
meer dan een maand geleden
Hallo,

bedankt voor je feedback
- Nee, er is geen optie om het uit te schakelen, maar dat is in wezen dezelfde inhoud als de xml-sitemap, dus het heeft geen invloed op de prestaties
- Wat zou je als canonieke optie willen toevoegen?
In feite genereert WordPress er één per inhoud die is gemaakt met de goede permalink. Heeft u problemen ondervonden met plug-ins van derden? - Als je verwijst naar de paginering, dat is in die tijd een populair SEO-onderwerp, we zouden iets kunnen implementeren, maar daarvoor zouden enkele PHP-filters nodig zijn, omdat er veel variabelen zijn die je kunt gebruiken om je vermelding te wijzigen. merk op dat PREV / NEXT niet superbelangrijk zijn zoals het lijkt: https://searchengineland.com/google-no-longer-supports-relnext-prev-314319
- In de bulkeditor kun je de index / follow-attributen bewerken ( zie bijgevoegd)
- Als u onze gegevens wilt gebruiken, moet u deze verbinden met onze plug-in, het spijt me

Proost,
meer dan een maand geleden
Bedankt, Tristan, erg behulpzaam.

GA: dat betekent dat ik gewoon de API-service koppel om uw GA-visualisatiefuncties te krijgen, maar ik hoef de GA-metingstag niet in uw plug-in te implementeren. Rechtsaf?
meer dan een maand geleden
Hoi,

Bedankt dat je contact met me hebt opgenomen met meer informatie.
GA: dat betekent dat ik gewoon de API-service aansluit om uw GA-visualisatiefuncties te krijgen, maar ik hoef de GA-meettag niet in uw plug-in te implementeren. Rechtsaf?

Ja, u hoeft alleen de toegangscode op te halen en de instellingen in te vullen.
Voor meer informatie:https://www.joomunited.com/documentation/wp-meta-seo-documentation#toc-vii-google-analytics-integration

Hoop dat het helpt!
Proost,
meer dan een maand geleden
Nog een vraag over canonieke URL's. Ik heb een winkel. Veel producten verschillen slechts door enkele visuele elementen (rugzakken en kussens met verschillende afbeeldingen). Dus ik heb veel dubbele inhoud. Geen enkele SEO-expert kan mij vertellen of het beter is om deze producten niet te indexeren of om canonieke URL's te gebruiken om Google naar één enkel product te verwijzen. Kunt u daarover adviseren? Dat is de reden waarom ik de bovenstaande vraag heb gesteld over waarom je geen canonieke URL-functie hebt, zoals bijna alle andere SEO-services / plug-ins.
meer dan een maand geleden
Hoi,

Bedankt dat je contact met me hebt opgenomen met meer informatie.
Nog een vraag over canonieke URL's. Ik heb een winkel. Veel producten verschillen slechts door enkele visuele elementen (rugzakken en kussens met verschillende afbeeldingen). Dus ik heb veel dubbele inhoud. Geen enkele SEO-expert kan mij vertellen of het beter is om deze producten niet te indexeren of om canonieke URL's te gebruiken om Google naar één enkel product te verwijzen. Kunt u daarover adviseren? Dat is de reden waarom ik de bovenstaande vraag heb gesteld over waarom je geen canonieke URL-functie hebt, zoals bijna alle andere SEO-services / plug-ins.

Deze functie is nog niet geïmplementeerd, dat hebben we opgemerkt voor een toekomstige versie.

Heel erg bedankt!
Proost,
meer dan een maand geleden
Bedankt voor deze feedback. Wat jammer. Het is een geweldige plug-in, uw SEO-beheerproces is veel beter dan wat dan ook tegen een eerlijke PRO-prijs. Ik wil het graag gebruiken. Maar helaas is canoniek de sleutel voor mijn winkelstructuur. Ik moet bij Yoast blijven, maar zal je toekomstige releases volgen. Bedankt voor je geweldige ondersteuning en snelle doorlooptijd.
meer dan een maand geleden
Hallo,

bedankt voor uw vertrouwen in onze plug-in.
Zoals we zien, is dit de essentiële functie, dus het zal in de volgende versie worden vrijgegeven.

Hartelijk bedankt!
Proost,
meer dan een maand geleden
Ik denk dat ik mijn antwoord heb gekregen :-) Bedankt : D : p