Dinsdag 20 februari 2018
  3 Antwoorden
  1K bezoeken
  Inschrijven
Hoi!

Ik probeer de afbeeldingsnaam als alternatieve tekst-knop op sommige afbeeldingen te gebruiken, maar er gebeurt niets als ik op de knop klik. De plug-in en wordpress zijn beide de huidige versie. Ik heb geprobeerd meerdere bestanden te maken en slechts één bestand, twee verschillende browsers, enz. Ik probeerde eerst de afbeeldingen te indexeren. Er gebeurt gewoon helemaal niets als ik op de knop klik. Weet je wat ik moet doen om het te laten werken?

Bedankt!
T
3 jaar geleden
Hallo,

Bedankt dat u contact met ons heeft opgenomen.
Heb je eerst Alle afbeeldingen of een selectie afbeeldingen geselecteerd?

(zie bijlage) Groetjes,
C
3 jaar geleden
Aha!

Nee, ik wist niet dat ik dat moest doen. Bedankt voor de hulp!
T
3 jaar geleden
Ja, dit is iets dat we moeten updaten omdat het niet erg intuïtief is.