Zondag 30 mei 2021
  4 Antwoorden
  362 bezoeken
  Inschrijven
Hallo, ik was van plan deze plug-in te kopen, maar ik wil een vraag stellen. Dat dit de inhoud zal insluiten of importeren naar mijn server?
EEN
meer dan een maand geleden
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Ik was van plan deze plug-in te kopen, maar ik wil een vraag stellen. Dat dit de inhoud insluit of importeert naar mijn server?

Ik weet niet zeker wat je hier bedoelt? In onze plug-in kunt u bestanden van uw server synchroniseren of importeren.
En u kunt uw pdf-bestanden insluiten in uw berichten/pagina's.

Ga hier voor meer informatie:

https://www.joomunited.com/wordpress-documentation/wp-media-folder/200-wp-media-folder-configuration#toc-4-import-export

Heel erg bedankt!
Proost,
H
meer dan een maand geleden
Ik bedoelde de cloud-add-on van deze plug-in die Google Drive gebruikt, in dat geval zal de cloud-add-on de bestanden importeren van Google Drive of de bestanden insluiten?

Bedankt
EEN
meer dan een maand geleden
Hoi,

Bedankt dat je contact met me hebt opgenomen met meer informatie.

Ik bedoelde de cloud-add-on van deze plug-in die Google Drive gebruikt, in dat geval zal de cloud-add-on de bestanden importeren van Google Drive of de bestanden insluiten?

Zodra u succesvol verbinding heeft gemaakt met Google Drive, wordt er een hoofdmap gegenereerd op uw cloudserver.
Vervolgens kunt u cloudbestanden zien en gebruiken als de lokale bestanden in uw mediabibliotheek.
Natuurlijk worden bestanden daadwerkelijk op de cloudserver opgeslagen. Ga hier voor meer informatie:

https://www.joomunited.com/wordpress-documentation/wp-media-folder/286-wp-media-folder-addon-google-drive-integration#toc-3-what-can-i-do-with- google-drive-media-

Ik hoop dat dit helpt!
Proost,
H