speedcache /cache/css/sc_b7a3db435db6f254c0cd6815e2282adc.css "rel =" stylesheet "/>Werkt "Update-Replace-Duplicate" ook met de Google Drive-add-on?
  1. zitemedia
  2. Vragen over de WP Media Folder over WP Media Folder
  3. Vrijdag 06 2017 januari
  4.  Schrijf je in via e-mail
Hoi,
Ik las een van de functies van uw plug-in is "Update-Vervangen-Dupliceer bestaande media" ...
Werkt dit ook met de Google Drive-add-on?
Dus stel dat ik 2-wegsynchronisatie heb tussen Google Drive en WP Media Library en ik heb een productafbeelding van een woocommerce ingesteld als afbeelding met bestandsnaam: abcxyz.jpg (en die afbeelding bevindt zich in de WP Media Library)
Als ik nu op Google Drive de afbeelding vervang door een andere afbeelding met exact dezelfde bestandsnaam ... Zal de nieuwe afbeelding automatisch verschijnen op mijn Woocommerce-product? Of zal WP de bestandsnaam helaas verhogen naar abxyz-1.jpg?
Reacties (2)
Geaccepteerd antwoord In afwachting van moderatie
Hoi,
ik las een van de kenmerken van uw plug-in is "Update-Vervangen-Dupliceer bestaande media" ...
Werkt dit ook met de Google Drive-add-on?
Dus stel dat ik 2-wegsynchronisatie heb tussen Google Drive en WP Media Library en ik heb een productafbeelding van een woocommerce ingesteld als afbeelding met bestandsnaam: abcxyz.jpg (en die afbeelding bevindt zich in de WP Media Library)
Als ik nu op Google Drive de afbeelding vervang door een andere afbeelding met exact dezelfde bestandsnaam ... Zal de nieuwe afbeelding automatisch verschijnen op mijn Woocommerce-product? Of zal WP de bestandsnaam helaas verhogen naar abxyz-1.jpg?
Geaccepteerd antwoord In afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.
Zal de nieuwe afbeelding automatisch verschijnen op mijn Woocommerce-product?

De nieuwe afbeelding wordt niet automatisch vervangen in Woo Product, maar wordt gesynchroniseerd met Google Drive in Media. Het systeem genereert de nieuwe link naar die afbeelding, dus u moet de afbeelding opnieuw invoegen.
"Update-Vervangen-Dupliceer bestaande media"

Deze functie werkt alleen met bestanden in WP Media.