maandag 14 juni 2021
  1 Antwoorden
  330 bezoeken
Hallo,
ik ben erg geïnteresseerd in het kopen van uw WP Media Folder service.

Ik moet eerst verduidelijken of het in mijn geval werkt of niet.
Ik probeer bestanden (inc., afbeeldingen, mp3, docx, pdf, mp4, ppt & etc.) van meerdere google-drives naar één wordpress-site te importeren.

Mijn vragen zijn:
1. zijn bestanden (afbeeldingen, mp3, docx, pdf, mp4, ppt & etc.) allemaal prima om te importeren?
2. is het mogelijk om te importeren vanuit de Google Drives van meerdere gebruikers?
(sommige zijn niet van mij, maar van een teamlid) 3. is er een beperking op het type Google Drive?
Ik gebruik de gratis versie van G Suite al heel lang. 4. bieden jullie een proefversie aan zodat ik kan zien hoe het voor mij werkt, voordat ik tot aankoop overga?

Met vriendelijke groet,
James Kay Lin
EEN
meer dan een maand geleden
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

1. zijn bestanden (afbeeldingen, mp3, docx, pdf, mp4, ppt & etc., ) allemaal prima om te importeren?

U kunt bestanden importeren van Google Drive naar uw WP Media-bibliotheek of bestanden synchroniseren vanuit Google Drive (alleen indexeringsbestanden) om ruimte op uw server te besparen.
U moet echter eerst verbinding maken met Google Drive, waarna een hoofdmap wordt gegenereerd op Google Drive waar bestanden die zijn geüpload naar cloudmappen in Media worden opgeslagen.
In uw geval kunt u bestaande bestanden van Google Drive naar die hoofdmap verplaatsen, waarna bestanden worden gesynchroniseerd in uw mediabibliotheek.

Ga hier voor meer informatie:
https://www.joomunited.com/wordpress-documentation/wp-media-folder/286-wp-media-folder-addon-google-drive-integration#toc-3-what-can-i-do-with- google-drive-media-

2. is het mogelijk om te importeren vanuit de Google Drives van meerdere gebruikers?
(sommige zijn niet van mij, maar van een teamlid) 3. is er een beperking op het type Google Drive? Ik gebruik al tijden de gratis versie van G Suite..

U kunt G-Suite of Google Team Drives gebruiken in onze plug-in. Er is geen beperking voor een G-Suite-account.

4. bieden jullie een proefversie aan om te zien hoe het voor mij werkt, voordat ik het koop?

Het spijt me dat we geen proefversie / beperkte versie hebben, omdat onze plug-ins open source zijn.
Maar als u problemen ondervindt met de compatibiliteit, kan de verantwoordelijke ontwikkelaar dat voor u oplossen of kunnen wij u terugbetalen.

Ik hoop dat dit helpt!