1. Baamonde
  2. Vragen over de WP Media Folder over WP Media Folder
  3. Vrijdag 03 2020 juli
  4.  Schrijf je in via e-mail
Goedemorgen!

Ik ben geïnteresseerd in het kopen van WP Media Folder en mijn vragen zijn:
1) Als ik eenmaal heb geïnstalleerd en ik gebruik WPMF normaal op mijn site, zijn de updates van afbeeldingen in mijn dropbox-map dan volledig automatisch, of moet ik ergens een handmatige stap doen?
Als ik bijvoorbeeld een afbeelding in mijn Dropbox update, wordt deze dan gewijzigd in de browser wanneer ik automatisch door mijn site navigeer of moet ik iets handmatig "pushen"?
2 ) Wat is "Gallery Addon", ik heb de definitie gelezen maar begrijp deze niet :(
3 ) Wat is "Cloud Addon", ik lees de definitie maar begrijp deze niet :(
4 ) Op uw website worden de logo's van Dropbox / Google Drive / OneDrive / AWS niet weergegeven in het prijsgedeelte Start en Pro-versies ... synchroniseren deze (Start en Pro) ermee (Dropbox / ...)?
5 ) installeert het als een plug-in?

Hartelijk dank!!!
Julián
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Laat me proberen uw vragen in volgorde te beantwoorden.

1) Als ik eenmaal heb geïnstalleerd en ik gebruik WPMF normaal op mijn site, zijn de updates van afbeeldingen in mijn dropbox-map dan volledig automatisch, of moet ik ergens een handmatige stap doen?
Als ik bijvoorbeeld een afbeelding in mijn Dropbox update, wordt deze dan gewijzigd in de browser wanneer ik automatisch door mijn site navigeer of moet ik iets handmatig "pushen"?

Ja, het wordt automatisch bijgewerkt volgens uw plug-in-instellingen.

2 ) Wat is "Gallery Addon", ik heb de definitie gelezen maar begrijp deze niet :(

Kortom, de Start en Pro pakket bevat ook verschillende galeriethema's en functies.
Maar de Gallery Addon zal meer thema's en functies brengen om galerijen gemakkelijker te beheren.

Ga hier voor meer informatie:
https://www.joomunited.com/ wordpress -products / wp-media-folder / wp-media-folder-gallery-addon

3 ) Wat is "Cloud Addon", ik lees de definitie maar begrijp deze niet :(

Het "Cloud Addon" -pakket omvat: Google, Dropbox, OneDrive Personal & Business, ... integratie.

4 ) Op uw website worden de logo's van Dropbox / Google Drive / OneDrive / AWS niet weergegeven in het prijsgedeelte Start en Pro-versies ... synchroniseren deze (Start en Pro) ermee (Dropbox / ...)?

De Cloud-integratie is alleen geldig op het $ 59- pakket.

5 ) installeert het als een plug-in?

Ja, na een succesvolle aankoop kunt u onze installatiepakketten downloaden
en installeer ze dan zoals gewoonlijk op uw site.

U kunt meer details zien op onze documentatiepagina:
https://www.joomunited.com/support/ wordpress -plugins-documentatie /? extension = wp-media-map