1. Matt05
  2. Vragen over de WP Media Folder over WP Media Folder
  3. Dinsdag 10 2020 maart
  4.  Schrijf je in via e-mail
twee vragen alvorens te kopen :)

1. Als ik afbeeldingen naar Google Drive wil uploaden, blijft het beeldformaat hetzelfde? 2-3mb?
Deze plug-in kan afbeeldingen comprimeren wanneer ik upload - zoals in WordPress media?
zo niet, dan zal de website afbeeldingen moeten laden met een grootte van 2-3mb :O

2 . is het mogelijk om bestanden van WordPress-media naar Google Drive te verplaatsen vanaf de media?

Dank u
Reacties (3)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

1. Als ik afbeeldingen naar Google Drive wil uploaden, blijft het beeldformaat hetzelfde? 2-3mb?
Deze plug-in kan afbeeldingen comprimeren wanneer ik upload - zoals in WordPress media?
zo niet, dan zal de website afbeeldingen moeten laden met een grootte van 2-3mb :O

Afbeeldingen worden gecomprimeerd omdat onze plug-in is gebaseerd op de standaard WP Media Manager.
Het afbeeldingsformaat op Google Drive is dus hetzelfde als de mediabibliotheek.

2 . is het mogelijk om bestanden van WordPress-media naar Google Drive te verplaatsen vanaf de media?

Deze functie is op dit moment alleen mogelijk met Amazon S3. Voor meer informatie:

https://www.joomunited.com/wordpress-products/wp-media-folder/amazon-s3-integration-with-wordpress-media-library

Hoop dat het helpt!
Proost,
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
dank u!

ongeveer 1 - weet je zeker dat foto's moeten worden gecomprimeerd? moet u de instelling eerder wijzigen? omdat ik iemand met de plug-in vraag en hij ook google drive gebruikt en nadat hij dit heeft gecontroleerd, vertelde hij me dat foto's niet kompas zijn wanneer hij uploadt vanuit de WordPress-plug-in en het bestand blijft met dezelfde grootte op google drive en laadt die in dezelfde grootte op site ook.

en het is voor mij heel belangrijk om te weten dat, want als niet alle foto's die ik upload, ik eerst moet comprimeren en het is veel werk :(
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat je contact met me hebt opgenomen met meer informatie.

ongeveer 1 - weet je zeker dat foto's moeten worden gecomprimeerd? moet u de instelling eerder wijzigen? omdat ik iemand met de plug-in vraag en hij ook google drive gebruikt en nadat hij dit heeft gecontroleerd, vertelde hij me dat foto's niet kompas zijn wanneer hij uploadt vanuit de WordPress-plug-in en het bestand blijft met dezelfde grootte op google drive en laadt die in dezelfde grootte op site ook.

Zoals ik al zei, onze plug-in is gebaseerd op de standaard WP Media Manager. Dat betekent dat we de uploadfunctie niet verstoren.
Dus als uw afbeeldingen die naar WP Media zijn geüpload, zijn gecomprimeerd, is de grootte van de afbeeldingen hetzelfde op Google Drive.