1. Wayde Johnson
  2. Vragen over de WP Media Folder over WP Media Folder
  3. Woensdag 15 2020 juli
  4.  Schrijf je in via e-mail
Ik vraag me af of de tabel-plug-in joins ondersteunt?
Als ik een Google-blad als backend gebruik, heeft de tabel ook rechtstreeks toegang tot dat blad of synchroniseer ik het handmatig (misschien na een import)

Bedankt

Wayde
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Ik vraag me af of de tabel-plug-in joins ondersteunt?
Als ik een Google-blad als backend gebruik, heeft de tabel ook rechtstreeks toegang tot dat blad of synchroniseer ik het handmatig (misschien na een import)

U kunt uw Google-spreadsheet regelmatig automatisch synchroniseren met onze plug-in.

Ga hier voor meer informatie:
https://www.joomunited.com/ wordpress -documentation / wp-table-manager / 263-wp-table-manager-excel-google-sheets-sync # toc-4-automatisch-excel-en-google-sheets- sync-2