woensdag 09 juni 2021
  4 Antwoorden
  350 bezoeken
  Inschrijven
Hallo, ik ben op zoek naar een back-upoplossing voor een Multisite-installatie van ongeveer 5 sites. Ik wil graag een back-up maken van elke hele site, maar ook de mogelijkheid hebben om een ​​specifieke map (WP/uploads/myfolder) te selecteren en een back-up te maken naar Drobox of een andere soortgelijke cloudopslag? Heb je een plugin om dit te doen aub?
EEN
meer dan een maand geleden
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Ik ben op zoek naar een back-upoplossing voor een Multisite-installatie van ongeveer 5 sites. Ik wil graag een back-up maken van elke hele site, maar ook de mogelijkheid hebben om een ​​specifieke map (WP/uploads/myfolder) te selecteren en een back-up te maken naar Drobox of een andere soortgelijke cloudopslag? Heb je een plugin om dit te doen aub?

Deze functie wordt niet ondersteund in onze plug-in. Er kan echter een andere manier zijn om een ​​back-up van gegevens te maken bij het gebruik van onze plug-in.
Onze plug-in is gebaseerd op de standaard WP Media-bibliotheek, dus mappen in onze plug-in zijn virtuele mappen in de mediabibliotheek.
En u kunt media exporteren met geselecteerde mappen in onze plug-in en deze later gebruiken om een ​​back-up te maken.
Ga hier voor meer informatie:

https://www.joomunited.com/wordpress-documentation/wp-media-folder/200-wp-media-folder-configuration#toc-library-import-export-

Ik hoop dat dit helpt!
Proost,
EEN
meer dan een maand geleden
Bedankt voor je antwoord.

Dus om te bevestigen, de WP Media Folder plug-in synchroniseert een map zoals deze wp-content/uploads/sites/2/participants-database naar een geselecteerde Dropbox-map?

Ik kan ook soortgelijke mappen van andere sites synchroniseren binnen de multisite-installatie?

Het zal geen volledige siteback-up maken.

Ik neem aan dat ik de licentie voor plug-ins + add-ons nodig heb?

Als dit niet werkt, kan ik dan mijn geld terugkrijgen? Heel erg bedankt
Anthony
EEN
meer dan een maand geleden
Hoi,

Bedankt dat je contact met me hebt opgenomen met meer informatie.

Dus om te bevestigen, de WP Media Folder plug-in synchroniseert een map zoals deze wp-content/uploads/sites/2/participants-database naar een geselecteerde Dropbox-map?

Zodra uw site met succes is verbonden met Dropbox, wordt er een hoofdmap gegenereerd op uw Dropbox op basis van uw verbindingswijze.
En in uw WP Media-bibliotheek is er een cloud-hoofdmap met de naam "Dropbox", bijvoorbeeld met het Dropbox-pictogram.
Wanneer je vervolgens bestanden uploadt naar Dropbox-mappen, worden ze gesynchroniseerd met je Dropbox; natuurlijk worden bestanden daadwerkelijk opgeslagen op de Dropbox-server.
Bestanden worden alleen in uw mediabibliotheek geïndexeerd. Het pad op de cloudserver ziet er in Dropbox als volgt uit:

- Automatische optie: Dropbox\Apps\JoomUnited Cloud Connector\...
- Handmatige optie: Dropbox\Apps\{AppName}\...

Alle nieuwe Dropbox-mappen die in je mediabibliotheek zijn gemaakt, zijn dan kinderen van "JoomUnited Cloud Connector"/{AppName} map op Dropbox.

Ga hier voor meer informatie:
https://www.joomunited.com/wordpress-documentation/wp-media-folder/521-wp-media-folder-addon-dropbox-integration#toc-3-how-does-it-work-whatcan-i- doe-met-dropbox-

Ik kan ook soortgelijke mappen van andere sites synchroniseren binnen de multisite-installatie?

Met de multisite-website heeft elke site zijn instellingen om verbinding te maken met een cloudaccount.
Als u alle subsites in multisite wilt synchroniseren met een map in de cloud, kunt u verbinding maken met de optie "Automatisch".
Dan worden alle media gesynchroniseerd met een hoofdmap - "JoomUnited Cloud-connector" op de cloudserver.

Ik neem aan dat ik de licentie voor plug-in + add-ons nodig heb? Als dit niet werkt, kan ik dan mijn geld terugkrijgen?

Ja, u moet het WP Media Folder + Addons-pakket bestellen. Als u problemen ondervindt met de compatibiliteit,
onze verantwoordelijke ontwikkelaar kan dat voor u oplossen of we kunnen u terugbetalen.

Ik hoop dat dit helpt!
Proost,
EEN
meer dan een maand geleden
Hallo, het is nu duidelijk dat de plug-in niet aan mijn behoeften zal voldoen. Ik heb een ondersteuningsverzoek ingediend en kreeg te horen 'Momenteel ondersteunen we het probleem dat u beschrijft niet'. Kunt u alstublieft een terugbetaling voor mij verwerken. Groetjes Anthony