Dinsdag 18 mei 2021
  3 Antwoorden
  449 bezoeken
  Inschrijven
Wat zijn uw prijzen voor updates en ondersteuning na het jaar van 1 jaar.
Ik ben op zoek naar de WordPress- bundle . Wat is de prijs in het tweede jaar (en daarna) voor de bundle of misschien slechts één plug-in?
EEN
meer dan een maand geleden
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Wat zijn uw prijzen voor updates en ondersteuning na het jaar van 1 jaar.
Ik ben op zoek naar de WordPress- bundle . Wat is de prijs in het tweede jaar (en daarna) voor de bundle of misschien slechts één plug-in?

Om update en ondersteuning te krijgen, moet u verlengen en krijgt u 20% KORTING. Ga hier voor meer informatie:

https://www.joomunited.com/faq-general

Ik hoop dat dit helpt!
Proost.
E
meer dan een maand geleden
We hebben een update gekocht voor de WP Media folder en hebben de sleutel ontvangen. Waar voegen we het toe om ervoor te zorgen dat onze bestaande plug-in wordt bijgewerkt naar de nieuwste versie?
EEN
meer dan een maand geleden
Hallo EFG_Neuhofen,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

We hebben een update gekocht voor de WP Media folder en hebben de sleutel ontvangen. Waar voegen we het toe om ervoor te zorgen dat onze bestaande plug-in wordt bijgewerkt naar de nieuwste versie?

U logt gewoon in op het Joomunited-account op uw WP-site, zodat u de nieuwste versie kunt bijwerken.

Ga hier voor meer informatie:

https://www.joomunited.com/wordpress-documentation/wp-media-folder/197-wp-media-folder-installation#toc-2-update-the-plugin

Ik hoop dat dit helpt!