1. nufoundation
  2. Vragen over de WP Media Folder over WP Media Folder
  3. Dinsdag 10 2020 maart
  4. Schrijf je in via e-mail
Vaak wordt een bestand ge�pload en later zou een URL-wijziging nuttig zijn, vooral wanneer een gebruiker een item downloadt.
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Vaak wordt een bestand ge�pload en later zou een URL-wijziging nuttig zijn, vooral wanneer een gebruiker een item downloadt.

Deze functie is niet mogelijk in onze plug-in, maar u kunt de url wijzigen met WP Media folder s.
Voor meer informatie: https://wordpress.org/plugins/wp-media-folders/