Dinsdag 10 maart 2020
  1 Antwoorden
  3.3K bezoeken
  Inschrijven
Vaak wordt een bestand geüpload en later zou een URL-wijziging nuttig zijn, vooral wanneer een gebruiker een item downloadt.
EEN
meer dan een maand geleden
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Vaak wordt een bestand geüpload en later zou een URL-wijziging nuttig zijn, vooral wanneer een gebruiker een item downloadt.

Deze functie is niet mogelijk in onze plug-in, maar u kunt de url wijzigen met WP Media folder.
Voor meer informatie: https://wordpress.org/plugins/wp-media-folders/