1. Evan
  2. Vragen over de WP Media Folder over WP Media Folder
  3. Donderdag 04 2020 juni
  4.  Schrijf je in via e-mail
Is er een manier, binnen de plug-in - of met behulp van een add-on, om alle bestanden en de mappenhiërarchie te exporteren en die structuur naar een nieuwe site te importeren?
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Is er een manier, binnen de plug-in - of met behulp van een add-on, om alle bestanden en de mappenhiërarchie te exporteren en die structuur naar een nieuwe site te importeren?

Ja, de import / export-functie is al geïntegreerd in onze plug-in, u kunt alleen de mappenstructuur of alle mappen en media importeren.

Ga hier voor meer informatie:
https://www.joomunited.com/ wordpress -documentation / wp-media-folder / 200-wp-media-folder-configuratie # toc-4-import-export