1. itamar.silva
  2. Vragen over de WP Media Folder over WP Media Folder
  3. Donderdag 16 2020 april
  4. Schrijf je in via e-mail
Ol�, boa tarde!

Estamos interessados em comprar o plugin, mas precisamos nos certificar que ele resolva o seguinte problemema:

U kunt área privada com o WordPress onde ser� � o exibidos v�deos para os usuário logados. O tamanho dos v�deos em MB � � maior que o limite de upload do servidor, e conforme formos adicionando os v�deos, tamb� � m ir�amos estourar facilmente o limite de armazenamento desse servidor, com ssd. Ent� � o vamos precisar hospedar os v�deos em outro local, como por exemplo o Google Drive onde já temos uma conta premium com um espaço considerável.

Estamos exibindo os video op een pinautomaat met shortcode wp_video_shortcode () nativo op WordPress. Um dos par� � metros desse shortcode, para ele funcionar, � � justamente a url do v�deo. Het is een van de meest populaire functies van de Cortana van Tamanho Reduzido, die u kunt personaliseren van een Geavanceerde Custom Fields die door de Galeria de M�dia Nativa worden gebruikt en die ook worden gebruikt voor het personaliseren van WordPress. post, e definimos o retorno des campo como sendo a url do arquivo, que usamos no shortcode para ele exibir o v�deo.

Com a funcionalidade de incorporaç� � o the arquivos do add-on Google Drive plugin WP Media Folder , seria poss�vel incorporar os v�deos lá do Google Drive no campo personalizado do tipo de post personalizado, e retornarmos uma url válida do v�deo para o shortcode exibi-lo? Ou seja, o v�deo será exibido pelo shortcode atrav� � s da sua url, mas continuará hospedado no Google Drive, e n� � o servidor atrav� � s da Galeria de M�dia nativa do WordPress como está funcionando nesse momento.

Desde j�, agradecemos o retorno.
Reacties (3)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Ja, onze plug-in is ge�ntegreerd met Google Drive en Google Foto's. U kunt videobestanden toevoegen aan uw berichten / pagina's met behulp van onze plug-in.
En natuurlijk worden bestanden daadwerkelijk op de cloud-server opgeslagen.

U kunt deze pagina's hieronder bezoeken voor meer informatie:
https://www.joomunited.com/wordpress-products/wp-media-folder/google-drive-integration-with-the-wordpress-media-manager
https://www.joomunited.com/wordpress-products/wp-media-folder/google-photos-integration-with-the-wordpress-media-manager

PS: Schrijf in het Engels in de volgende antwoorden!

Hoop dat het helpt!
Proost,
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hallo,

Maar heb je de vraag goed begrepen? Wat we willen, is geen media van Google Drive op te nemen bij het bewerken van inhoud met bijvoorbeeld de inhoudseditor. We moeten de media, in dit geval video's, opnemen in een aangepast veld dat is gemaakt met geavanceerde aangepaste velden van het bestandstype, dat is gedefinieerd om de url van het bestand, de video, te retourneren. Vervolgens gebruiken we deze URL om de video weer te geven met de WordPress shortcode wp_video_shortcode. Zal een geldige url ervan worden teruggestuurd om in de shortcode te worden gebruikt om de video weer te geven wanneer ik de media insluit in het aangepaste veld van de ACF?
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat je contact met me hebt opgenomen met meer informatie.

We moeten de media, in dit geval video's, opnemen in een aangepast veld dat is gemaakt met geavanceerde aangepaste velden van het bestandstype, dat is gedefinieerd om de url van het bestand, de video, te retourneren. Vervolgens gebruiken we deze URL om de video weer te geven met de WordPress shortcode wp_video_shortcode. Zal een geldige url ervan worden teruggestuurd om in de shortcode te worden gebruikt om de video weer te geven wanneer ik de media insluit in het aangepaste veld van de ACF?

Ja, u kunt de geretourneerde URL gebruiken op een aangepast veld in de shortcode.