1. itamar.silva
  2. Vragen over de WP Media Folder over WP Media Folder
  3. Donderdag 16 2020 april
  4.  Schrijf je in via e-mail
Olá, boa tarde!

Estamos interessados em comprar o plugin, mas precisamos nos certificar que ele resolva o seguinte problemema:

Het downloaden van een privé-pagina met een WordPress website en een gebruiker van logo's. Het downloaden van een MB-bestand is beperkt tot het uploaden van servidor, en voldoet aan de eisen van het gebruik van een video, een onbeperkt aantal functies en een beperkt gebruiksgemak, met inbegrip van een server. Volledige beschrijving van de locatie en de lokale omgeving, met uitzondering van Google Drive en een premium premium com um espaço overweging.

Het bekijken van video's op de pagina doet shortcode wp_video_shortcode () en doet WordPress . U kunt uw shortcode gebruiken, en een functie en een url gebruiken. Geavanceerde toegang tot een nieuwe pagina met een unieke naam voor een gepersonaliseerde campagne met geavanceerde aangepaste velden en een galerij met een eigen WordPress menu, en een persoonlijke voorstelling van de post retorno des campo como sendo a url do arquivo, que usamos no shortcode para ele exibir o vídeo.

Met een geïntegreerde functionaliteit voor add-on en Google Drive voor plug-in WP Media Folder , voor meer informatie over Google Drive en geen personalisatie voor persoonlijk gebruik en voor een korte of korte code exibi-lo ? Bekijk ons ​​aanbod van shortcodes met een korte code voor een url, met een continue toegang tot Google Drive en geen service voor een galerij met een native WordPress functies.

Desde já, agradecemos o retorno.
Reacties (3)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Ja, onze plug-in is geïntegreerd met Google Drive en Google Foto's. U kunt videobestanden invoegen in uw berichten / pagina's met behulp van onze plug-in.
En natuurlijk worden bestanden daadwerkelijk op de cloud-server opgeslagen.

U kunt deze pagina's hieronder bezoeken voor meer informatie:
https://www.joomunited.com/ wordpress -products / wp-media-folder / google-drive-integratie-met-the- wordpress -media-manager
https://www.joomunited.com/ wordpress -products / wp-media-folder / google-photos-integratie-met-the- wordpress -media-manager

PS: Schrijf in het Engels in de volgende antwoorden!

Hoop dat het helpt!
Proost,
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hallo,

Maar heb je de vraag goed begrepen? Wat we willen, is om geen media van Google Drive op te nemen bij het bewerken van inhoud met bijvoorbeeld de inhoudseditor. We moeten de media, in dit geval video's, opnemen in een aangepast veld dat is gemaakt met geavanceerde aangepaste velden van het bestandstype, dat is gedefinieerd om de url van het bestand, de video, te retourneren. Vervolgens gebruiken we deze URL om de video weer te geven met de WordPress shortcode wp_video_shortcode. Zal een geldige url ervan worden teruggestuurd om in de shortcode te worden gebruikt om de video weer te geven bij het insluiten van de media in het aangepaste veld van de ACF?
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat je contact met me hebt opgenomen met meer informatie.

We moeten de media, in dit geval video's, opnemen in een aangepast veld dat is gemaakt met geavanceerde aangepaste velden van het bestandstype, dat is gedefinieerd om de url van het bestand, de video, te retourneren. Vervolgens gebruiken we deze URL om de video weer te geven met de WordPress shortcode wp_video_shortcode. Zal een geldige url ervan worden teruggestuurd om in de shortcode te worden gebruikt om de video weer te geven bij het insluiten van de media in het aangepaste veld van de ACF?

Ja, u kunt de geretourneerde URL gebruiken op een aangepast veld in de shortcode.