1. do6pbiu
  2. Vragen over de WP Media Folder over WP Media Folder
  3. Vrijdag 03 2020 juli
  4.  Schrijf je in via e-mail
Hallo!
Ik heb de documentatie voor de plug-in gelezen. Als ik tijdens het importeren de modus "Een selectie van mappen en media" kies, wordt het bestand dan alleen gevormd met de structuur van de geselecteerde mappen of bevat het ook de afbeeldingen zelf?
Bedankt.
Reacties (3)
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat u hier contact met ons heeft opgenomen over deze extensie.

Ik heb de documentatie voor de plug-in gelezen. Als ik tijdens het importeren de modus "Een selectie van mappen en media" kies, wordt het bestand dan alleen gevormd met de structuur van de geselecteerde mappen of bevat het ook de afbeeldingen zelf?

Natuurlijk worden de mappenstructuur en de media ook geëxporteerd.
Dan kun je ze importeren op de andere site.

Hoop dat het helpt!
Vriendelijke groeten,
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hallo!
Dankje voor het antwoord!

Natuurlijk worden de mappenstructuur en de media ook geëxporteerd.
Dan kun je ze importeren op de andere site.

Als de geëxporteerde map een groot aantal afbeeldingen bevat, kan het exportbestand groot blijken te zijn. Zijn er beperkingen voor de grootte van het geëxporteerde bestand? Of verschijnen er misschien beperkingen bij het importeren van zo'n bestand?

Bedankt.
Geaccepteerd antwoordIn afwachting van moderatie
Hoi,

Bedankt dat je contact met me hebt opgenomen met meer informatie.

Als de geëxporteerde map een groot aantal afbeeldingen bevat, kan het exportbestand groot blijken te zijn. Zijn er beperkingen voor de grootte van het geëxporteerde bestand? Of verschijnen er misschien beperkingen bij het importeren van zo'n bestand?

Er is geen beperking voor het importeren / exporteren van bestanden in onze plug-in. Het hangt meestal af van uw serverzijde.
Zeker, als uw import / export-bestanden groot zijn, zal het enige tijd duren om uit te voeren.